2777
2789
عنوان

چقدر پشیمون شدم

125 بازدید | 8 پست

سلام ما امسال یلدا فقط خودم و شوهرم و پسرم بودیم ،خودم هم حالم مساعد نیست زیاد،دیشب سفره یلدا ننداختم اصلا ،پسرم شیرینی تر خیلی دوست داره فقط به شوهرم گفتم شیرینی بگیر بیار موقع خواب پسرم گفت مامان چرا امسال یلدا نداشتیم نه تزئین کردیم نه عکس گرفتیم آنقدر حالم بد شد نمیتونستم برگردم عقب هم که،

ولی از فکرش در نمیام

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

عیبی نداره سال بعد مفصل تر 

منم اصلا تو مودش نبودم چون ی اتفاق بد افتاد برام ک کلا تو خودم بودم

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 
عیبی نداره سال بعد مفصل تر منم اصلا تو مودش نبودم چون ی اتفاق بد افتاد برام ک کلا تو خودم بودم

منم چندماهه پدرم رو از دست دادم امسال اولین سالی هست که نداشتمش😭خودم هم مریض شدم این چند روز کلا به تنها چیزی که فکر نمیکردم سفره ی یلدا بود

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب براش بگیر خب شب اول زمستونه

بهش قول دادم یه هفته دیگه پنجشنبه که فرداش تعطیله بگیرم براش

عیبی نداره ، اتفاقا یه بهونه بوده که پسرت بدونه همیشه ، همه چیز روی روال نیست ، گاهی یه اتفاقی میفته که برنامه های آدم بهم میریزه و باید باهاش کنار بیاد . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عیبی نداره ، اتفاقا یه بهونه بوده که پسرت بدونه همیشه ، همه چیز روی روال نیست ، گاهی یه اتفاقی میفته ...

بله همینطوره

بهش قول دادم یه هفته دیگه پنجشنبه که فرداش تعطیله بگیرم براش

کار خوبی کردید 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh