2777
2789
عنوان

دعوا در شب یلدا

534 بازدید | 20 پست

ما مهمون داشتیم .خواهرم با خانواده اش اومده بودند خونه ی ما ،جای همه تون خالی خیلی خوش گذشت .یه شب به یاد ماندنی ، در حال خوردن هندوانه بودم ناگهان یه سر وصدایی شنیدم رفتم بیرون دیدم  همسایه هامون در حال دعوا و بزن بزن ، سر و کله ی همدیگه را شکستند چند نفر را بردند بیمارستان ،وااای که چه قدر ترسیدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انگار امشب همه دعوا کردن منم چون دعوا داشتم با همسایه😐🙍‍♀️

خبر نداری تاپیک بغلی هم دعوا شده سر یارانه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دیدم پرخوری کردن هزیون میگن

چی بگم والله 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

فک کنم ففط ما دعوا نکردیم امشب😂😂😂چخبره بابا امشب همه مهمونیا شده میدون جنگ

از بس که هیچکس چشم نداره اون یکیو ببینه خیلی بد شده من خودم دوست دارم جاریمو بچشو یکی کنم با هم دیشب سعی کردم تو مهمانی حرف نزنم اصلا

امشبم با خانواده خودم دعوام شد اونا کوتاه اومدن شوهرم هی میگفت خدا به دادمون برسه چه مرگته 🤣🤣🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

از بس که هیچکس چشم نداره اون یکیو ببینه خیلی بد شده من خودم دوست دارم جاریمو بچشو یکی کنم با هم دیشب ...

چرا عزیزم؟

بخاطر خانوادت نباید نارحتی خودتو مطرح میکردی و شب اونا رو خراب میکردی عزیزم

چرا عزیزم؟بخاطر خانوادت نباید نارحتی خودتو مطرح میکردی و شب اونا رو خراب میکردی عزیزم

نمیدونم چم بود فکر کنم چون پریودم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه