2777
2789
هر راهی و امتحان کردم وزنم نمیره بالا، یه مدت خیلیییی پرخوری میکردم کلا اشتهام زیاده‌ همه‌ش دارم یه ...

پرخوری نه... کالری شماری

یه برنامه نصب کن. همه ی غذاهاتو با مقدار دقیق واردش کن. روزی بین ۳۵۰۰ تا ۴۰۰۰ کالری بخور. اگه سر یه هفته ۵ کیلو چاق نشدی بیا به من بگو 

من نه بدنم نه صورتم حتی به کیلو هم چاق نمیشه، من بیشتر مشکلم با صورتمه خیلیییی لاغر شده اعتماد به نف ...

یه بار همسرم یه معجون میخورد سر دوهفته چاق مثل توپ شد نمیدونم اسمش چی بود ابی بود عکس سندباد داشت ولی وقتی ولش کرد مثل روز اولش شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرخوری نه... کالری شمارییه برنامه نصب کن. همه ی غذاهاتو با مقدار دقیق واردش کن. روزی بین ۳۵۰۰ تا ۴۰۰ ...

کالری شمار کرفس و بروکلی داشتم نصب کرده بودم واسه عید ۱۴۰۳ وزنم بره بالا ولی الان سه ماه مونده تا عید ۱۴۰۴ من هنوز دنبال چاق شدنم😑

یه بار همسرم یه معجون میخورد سر دوهفته چاق مثل توپ شد نمیدونم اسمش چی بود ابی بود عکس سندباد داشت ول ...

وایییی تروخدا فداتشم میشه اونو بپرسی ببینی چی بود بهم بگی؟؟ صورتشم تپل میشد؟؟

وایییی تروخدا فداتشم میشه اونو بپرسی ببینی چی بود بهم بگی؟؟ صورتشم تپل میشد؟؟

اره اونم بخاطر صورتش میخورد ولی خب وزنشم بالا برده بود 

یادم اومد باباعلی بود اسمش جلدش آبیه اصل و تقلبی داره  نمی دونم عوارض داره یانه معجون بود خودت تحقیق کن راجبش