2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خودمم خیلی نا احت و عصبی شدم از دستش وقتیم بهش گفتم گفت تو بی جنبه ای

همچین بحثی شبیه شما یه بار عمومو زن عموم کردن . زن عموم عمومو جر داد بعد پاشد رفت 

من ومپایر اعظم نیستم😄

عالی بود عالیییی🥺

امشب بعد شب تولد نامزدم

دومین شبی بود ک عمیقا دلم میخواد دوباره زندگیش کنم

همه چی عالی

برا اولین بار نامزدم اومد تو جمع خانوادگی(طایفه مادری طایفه پدری رو قبلا بردمش ولی غریبه هم نبود اینجا ی شهر کوچیکه همه همدیگه رو میشناسن)

خیلی زود صمیمی شد و حرف زد و میخندید با خنده هاش میمردم

بعد دو ماه دختر خالم اومده بود دلم لک زده بود براش

از هر لحاظ عالی بود

مادر بزرگم از شدت خوشحالی امشب گریه کرد🥺

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

آفرین به زن عموت همچین مردایی حقشونه باید تو جمع خرابشون کنی تا حرف زدن رو یاد بگیرن

این زن عموم اصلا شوخی نداره تو هر جمعی باشه عموم چیزی بگه خوشش نیاد سریع ریکشن نشون میده . و براشم مهم نیست بعدا پشت سرش چی میگن . از این اخلاقش خیلی خوشم میاد . حالا اگه من باشم میگم نه زشته دعوا میشه جمع خراب میشه ولی زن عموم اصلا اینجوری نیست راضی نباشه شوهرش هرکاری کنه تو همون جمع جلو همه جواب میده

من ومپایر اعظم نیستم😄
این زن عموم اصلا شوخی نداره تو هر جمعی باشه عموم چیزی بگه خوشش نیاد سریع ریکشن نشون میده . و براشم م ...

وایی منم مثل تو خجالت میکشم میگم بعدا پشت سرم بد میگن 

زن عموت کار خوبی میکنه به نظرم هیچکس جرعت نمیکنه بهش حرفی بزنه 

وایی منم مثل تو خجالت میکشم میگم بعدا پشت سرم بد میگن زن عموت کار خوبی میکنه به نظرم هیچکس جرعت نمیک ...

اره سر همین رفتاراش همیشه اتفاقا با احترام باهاش رفتار میکنن . پشت سرش زیاد میگن ولی جلو روش خیلی رعایتشو میکنن. منم مثل توام میگم جواب بدم جو متشنج میشه بقیه بهشون خوش نمیگذره . برای همین هرکی از سر راه میرسه یه تیکه بارم میکنه میره

من ومپایر اعظم نیستم😄