2777
2789
عنوان

من ی بوگندوام

470 بازدید | 23 پست

امشب بهم سرکار گفتن بوو بد میدی تو کارنامه ماهانه ام نوشته بودن من استعفا دادم ولی من از غصه تا صبح دق میکنم دق میکنم 

ولی اگ من بو میدم و بوگندوام چرا بقیه هیچوقت نگفتن؟ 😔

کارنامه مگه مدرسه میری؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکل از حمومه؟ شاید بقیه روشون نمیشه چیزی بگن

به قول اون کاربر بخدا تو امیرکبیر نیستی تو حموم بکشنت  

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

حق داری ناراحت بشی خب. اینو به هر خانمی بگن ناراحت می شه.

شخص خیلی نزدیکی نداری ازش مستقیم بپرسی؟ مادرت. دوستت. خواهرت.

اول مطمئن شو بیخودی گفتن.

اینجوری ناراحتیت کمتر می شه.

اگه واقعیت داشته باشه و متوجه نشده باشی هم یه فکری براش می کنی که دیگه این وضعیت تکرار نشه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
خودت حس نمیکنی؟ ب درک مهم نیست از این ببد یه کار خوب پیدا کن دشمنی بات داشتن

بخدا حس نمیکنم قبول دارم کفشم رو در بیارم بو پا میدم ولی با کفش واقعا اوکیم و تا حالا هییییشکی نگفته بود اینو

خب از یکی از اعضای خانوادت بپرس 

بوی بد از خیلی چیز ها میتونه باشه دهن معده یا تعرق بیش از حد که هورمونیه 

پیگیری کن اگه واقعا اینجوریه برو دکتر اوکی میشی 

منم یه مدت سنگ لوزه گرفته بودم دهنم بو میداد ماسک میزدم تا خوب شدم 

_