2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتي اين همه شير داري يه مدت بيشتر شير بده كم شد راحت تر از شير مي گيري

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

18 ماهه كه خيلي زوده7  8 ماه ديگه جا داره كه شيربدي. بعد هم شير گرفتن توي تابستون راحت تره مي برنش گردش بي تابي نمي كنه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
وقتي اين همه شير داري يه مدت بيشتر شير بده كم شد راحت تر از شير مي گيري

نه شیرم زیاد نیس چون دیروز کم شیرش دادم دیشبم اصلا نخورده زیاد شده شیرم

آخه فقط شیر میخورد و غذا نمیخوره همه میگن از شیر بگیر تا به غذا بیفته

نه شیرم زیاد نیس چون دیروز کم شیرش دادم دیشبم اصلا نخورده زیاد شده شیرم آخه فقط شیر میخورد و غذا نم ...

اره ازشیربگیری خوب غذامیخوره منم پسرمونوزده ماهگی ازشیرگرفتم

خدایابابت داده ونداده ات شکر

وقتي خدا روزيش رو از شير شما قرارداده محرومش نكن بعدا پشيمون ميشي و احساس گناه ميده كه راه جبران هم نداره.به جاش تغذيه خودت رو خوب كن كه شيرت خوب باشه

وقتي خدا روزيش رو از شير شما قرارداده محرومش نكن بعدا پشيمون ميشي و احساس گناه ميده كه راه جبران هم ...

خودمم خیلی ناراحتم

ولی شوهرم میگه من راضی نیستم شیر نده و به خودت برس 

آخه خیلی لاغر شددددددم و خیلی اذیتم میکنه

دلممم میسوزه واسه دخترم

منم تازه گرفتم دخترم ۲۳ ماهشه...سینه هام داشت میترکید رفتم زیر دوش آب گرم حسابی دوشیدم بعد سوتین سفت بستم دیگه ندوشیدم الان خیلی خوب شده داره خشک میشه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
منم تازه گرفتم دخترم ۲۳ ماهشه...سینه هام داشت میترکید رفتم زیر دوش آب گرم حسابی دوشیدم بعد سوتین سفت ...

چند روزه خشک میشه شیر 

منم رفتم حموم با آب گرم ماساژ دادم ولی خیلی درد میکنه حتی نمیتونم دخترمو بغل کنم