2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسمان شب به نظر من آسمان شب بسیار بسیار زیبا تر و آرامش بخش تر از آسمان سپیده صبح و طلوع خورشید هست آسمان شب غرق در سکوت و زیبایی است اصلا مگه میشه آیمان شب را توصیف کرد ماه نقره ای ستاره های درخشان و انتظار برای فردایی بهتر

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

شب که فرا می‌رسد، آسمان لباس سیاه مخملی خود را بر تن می‌کند و ستارگان مانند جواهراتی درخشان بر آن می‌درخشند. آسمان شب، جلوه‌ای از شکوه و زیبایی طبیعت است که انسان را به تفکر و تأمل فرو می‌برد.

وقتی به آسمان شب نگاه می‌کنم، احساس می‌کنم به دنیایی بی‌انتها و پر رمز و راز خیره شده‌ام. ستارگان کوچک و بزرگ با نظمی خاص در آسمان پراکنده‌اند. بعضی‌ها کم‌نور و بعضی پرنورتر هستند، اما هر کدام جایگاه و داستان خود را دارند. انگار هر ستاره، نگهبان خاطره‌ای از گذشته‌های دور است.

ماه، این گوی درخشان آسمان شب، مانند چراغی آرامش‌بخش زمین را روشن می‌کند. گاهی کامل و گرد است و گاهی مانند لبخندی نیمه‌کاره در آسمان ظاهر می‌شود. نور ماه در شب‌های تاریک، جانی دوباره به طبیعت می‌بخشد و سایه‌ها را زنده می‌کند. هر بار که به ماه نگاه می‌کنم، داستان‌های کهن و افسانه‌های قدیمی به ذهنم می‌آید؛ داستان‌هایی که مردم برای رازگشایی از این زیبایی گفته‌اند.

آسمان شب فقط یک منظره زیبا نیست. وقتی به آن خیره می‌شوم، انگار به عمق کهکشان‌ها و رازهای جهان دست پیدا می‌کنم. این عظمت بی‌پایان به من یادآوری می‌کند که چقدر کوچک و ناچیز هستم، اما همین کوچکی، مرا به فکر کردن درباره هدف و معنای زندگی وامی‌دارد.

شب‌های آسمانی، همیشه آرامش‌بخش و الهام‌بخش هستند. در سکوت شب، ستارگان مانند چراغ‌های امید در تاریکی می‌درخشند. گاهی فکر می‌کنم، شاید هر ستاره آرزوی کسی باشد که در دل شب به آسمان نگاه کرده است.

آسمان شب مانند یک معماست؛ معمایی که انسان از ابتدای تاریخ سعی در حل کردن آن داشته است. اما شاید زیبایی آسمان شب در همین رازآلود بودن آن نهفته است. وقتی به آسمان شب نگاه می‌کنم، احساس می‌کنم عضوی از این جهان بی‌کران هستم و این حس، شیرین‌ترین و آرامش‌بخش‌ترین احساسی است که می‌توان در دل شب تجربه کرد.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫