الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به غیر از اونایی که جدا شدن خیلیا رو دیدم اطرافم بچه رو دادن دست پدربزرگ مادربزرگ بیست چهاری خونه اوناست
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
آره همسر من به همکار داره که برادر این همکار به بچه دو قلو داره مادر و پدر بچه خیلی وقتها یک قل و گاهی هر دو قل رو میذارن میرن مسافرت یا حتی میذارن خونه مادراشون در یه استانی از کشور و خودشون میرن شهر محل سکونتشون که شیش ساعت فاصله داره. یه بارم اومدن اخیرا خونه ما. سفر اومده بودن شهر ما یه شام دعوت کردیم. خیلی با آرامش بدون بچه نشسته بودن به شدت هنگ هستم تا الان
بی مسئولیت ان ول میگردن اونا که من دیدم پدر مادرا هم خسته شدن ولی روشون نمیشه بگن نیار
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁