2777
2789
عنوان

ی درد و دل کوچولو بکنم باهاتون

96 بازدید | 4 پست

استوری های هم سن های خودمو میبینم عکس های یلدایی گرفتن کلی خوراکی و ..... منم ک نه کسی هست عکس بگیره نه خشگلم ک خودم بگیرم ن لباس درست درمونی دارم 

همه هم ی آیفون دست شونه ...  با خودم میگم اینا چیکار میکنن درآمد دارن . روم نمیشه بپرسم ازشون . کاش ب منم بگن منم آیفون ک نه . وسایل های ضروری مو بخرم باهاش🥲

عکس شون رو پست کردن  ک گردن و موهاشون بیرونه و فالوور پسر دارن  ک لایک شون کرده 

بعد من ی پروفایل میزارم با حجاب فقط یکم فیلت‌ر انداختم 

خانواده میگن وردار  لباتو گنده کردی فلان کردی 😅😂

خیلی بی لیاقتم .  از بچگی فقط کتک و فحش فهمیدم چیه 

خیلی دلم پره خیلییی

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کی گفته بی لیاقتی؟

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایفون فیک هفت تومنی ندیدی گلم؟

ادم های درست و حسابی ان 

فیک نمی خرن 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

کی گفته بی لیاقتی؟

خودم میگم .‌۴ ساله پشت کنکوری ام . 🥲 هیچکی آدم حسابم نمیکنه... 

از بس تو خونه موندم  اصلا اجتماعی بار نیومدم 

خجالتی و کم حرف و منزوی  هیچی هم بلد نیستم