2777
2789
عنوان

گیر کردن تیغ ماهی در گلو

203 بازدید | 18 پست

سلام من حدود ۱۳ روز پیش تیغ ماهی توی گلوم گیر کرد و از طریق بیهوشی و آندوسکوپی خارج کردن ولی بعدش به زور و خیلی کم میتونستم آب یا مایعات بخورم تا دیروز که خیلی اذیت شدم و بازم رفتم دکتر بازم آندوسکوپی این بار بدون بیهوشی انجام دادم ولی هیچ تغییری نکردم و هیچی نمیتونم بخورم میگن به خاطر التهابه ولی هرچی میخورم انگار توی گلوم گیر میکنه احساس میکنم همش یه چیزی توی گلومه اگه کسی چنین تجربه ای داشته خواهش میکنم راهنمایی کنه

باید انتی بیوتیک مصرف کنی

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دکتر دیگه برو ،یک نفر ۳تا دکتررفت تا اخری فهمید ک۶ در انتهای گلوش یک سیخ گیر کرده بقیه همش میگفتن التهابه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
اینو کسی بزاره بیوش یعنی چی بچه ها؟؟؟؟؟؟؟چقد زندگی خوبو روی کاندومم ببینم .

هااااا چقد بیشعوره

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یکم روغن زیتون بخوری هر روز دکترتم عوض کن

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یک دکتر دیگه برو ،یک نفر ۳تا دکتررفت تا اخری فهمید ک۶ در انتهای گلوش یک سیخ گیر کرده بقیه همش میگفتن ...

۳ بار رفتم و هرسری گفتن التهاب حتی فوق تخصصم رفتم🤦🏻‍♀️