eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 عنوان میشه بیبی چکمو ببینید ونظر بدین ممنونم 312 بازدید | 26 پست دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین... 1396/09/18 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 هفت روز مونده به موعد محض کنجکاوی دیشب بیبی چک زدم همون لحظه این شکلی شد.... میدونم زوده ها اما دوستم هفت روز مونده بیبی زد مثبت شد منم گفتم امتحان کنم........ اماصبح امتحان کردم نشد که نشد سفید بود به نظرتون الکیه؟؟؟ دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 البته همینجوری پر رنگه توی عکس خوب نیفتاد دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
ضحها عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 18761 این الان منفیه دیگه کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
لوسیمه عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 2910 تو عکس که منفیه عزیزم. یه خط روی سی هست دیگه. یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده. چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
negin69 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3077 امروز از همین مارک استفاده کردی؟معمولا با ادرار صبح دقیقتره، اینکه دیشب خط انداخته امروز نداره شاید یکیشون خراب بوده!تا موعدت صبر کن انشاالله که باردارباشی ❤الحمدالله❤
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 من یه هاله میبینم گلم مثبته میگم پس چرا صبح سفید بود....... البته دیشب ببخشینا....... از صبح ساعت ۱۱دستشویی نرفته بودم تا نصفه شب خخخخخغلظت داشت دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 امروز از همین مارک استفاده کردی؟ معمولا با ادرار صبح دقیقتره، اینکه دیشب خط انداخته امروز نداره شای ... بله دوتاشم روژانه دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 تو عکس که منفیه عزیزم. یه خط روی سی هست دیگه. خودم از یک متری هم میبینمش نمیدونم چرا دوربینم نشونش نمیده دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
kathrine عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 6856 خییییلی زود زدی...صبر داشته باش...خیلی از خانم باردار گفتن حتی روز موعدشون هم منفی شده..دو سه روز بعدش مثبت شده 🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
rozabi69 عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 4918 میگم پس چرا صبح سفید بود....... البته دیشب ببخشینا....... از صبح ساعت ۱۱دستشویی نرفته بودم تا نصفه ... خخخخخخخ همونه دیگه نشون داده به زور ازش مثبت و گرفتی 😁😁😁😁
(_مهربانو_) عضویت: 1394/08/10 تعداد پست: 1219 هاله انداخته مثبته دوروز دیگه تکرار کن پرنگ تر میشه گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...
eydonya مدیر استارتر عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 425 خییییلی زود زدی...صبر داشته باش...خیلی از خانم باردار گفتن حتی روز موعدشون هم منفی شده..دو سه روز بع ... صبر واژه ی بیگانه ایست ماه قبل ۱۷تا بیبی چک استفاده کردم پنج تاش مثبت شد دو روزم عقب انداختم پریود شدمیکساله تو اقدامیم دکترم گفته مشکل ندارین خو دعا کنید خدا از گرفتاری بزرگم نجاتم بده... قسمش بدین...