2777
2789
عنوان

متنفرم از این زندگی و از این شب

416 بازدید | 17 پست

شب یلدا رو تک و تنها تو خونه موندم همه دنبال مهمون بازی خودشون بودن 

مامانمم زنگ زده گریه و زاری که چی؟ که پدربزرگ من 15 سال پیش شب یلدا فوت شده 

باشه بابا میفهمیم پدرت بوده ولی دیگه خودتو جمع کن... خسته ام کرده از مجردی هر شب یلدا کارش این بوده

همه ی خواهر براداراش تو حال خودشونن این خودشو واسه اونا تیکه پاره می کنه

از بچگیم زنگیمو با رفتارهای نسنجیده اش نابود کرد... بعدشم جوونیمو ازم گرفت

حتی یکم شانس نداشتم که زندگی خودم دووم داشته باشه

نابود شدم.. زجر کشیدم... تحقیر شدم... 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ول کن زندگی سخته دیگه

من خودم غم دنیا تو دلم سنگینی می کنه

اینم از یه طرف 

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

مث مادر شوهرمن از همه چی میناله آدم افسردگی میگیره دو روز پیششه

فقط بلده بگه فلانی فلان کرد بهمانی بهمان کرد 

از ترسم همه ی دردامو تو دلم پنهون کردم بروز نمیدم

چقدشبیه همیم بی خیال تو تنها نیستی ولی برات جبران میشه

کی؟؟؟

دیگه چیزی واسه جبران نمونده 

اگه از زندگی من خبر داشتی میفهمیدی که دیگه ته خطم

فقط بلده بگه فلانی فلان کرد بهمانی بهمان کرد از ترسم همه ی دردامو تو دلم پنهون کردم بروز نمیدم

درکت میکنم واقعا اینجور ادما سخته تحملشون زندگیو برای خودشون حروم کردن هیچچچچ دوروبریاشونم باید بسوزن واب شن 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
تایپیک آخرمو ببین خواهر

دیدم 

ولشون کن بابا 

بخدا خاله هام خودشونو واسه دختراشون فدا می کنن 

ولی انگار من مادر اینم باید به اینم رسیدگی کنم خودم کم دردسر دارم

جدا شدی؟ منم شب یلدایی تنهای تنهام ولی برام مهم نیست

نه!!

همسرم فوت شده 

دوباره ازدواج کردم 

یلدایی نامزدی دخترش بود من بچه هام مریضن نرفتم خونه تنهام با بچه ها

منم ناراحتم همه مناسبتها دلم میگیره از تنهایی

کاش فقط تنها باشیم... دورادور هم اتیش میندازن تو دلمون