2777
2789
عنوان

اینجوری میتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو رابطه ۶ ساله هستم عاشقشم اونم همینطور بنا به دلایل فعلا نمیتونیم ازدواج کنیم شاید کلا نشه ...

منم نمیتونستم به هیچکس فکز کنم جز اون خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داره و همیشه بهم ثابت کزده که دوسم داره ولی اختلاف نظر زیاد داشتیم همیشه خدا دعوامون بود همدیگرو دزک نمیکردیم هیچ وقت نمینشستیم مشکلمون رو حل کنیم هربار فقط از سر دوستداشتن یکیمون اون یکی رو آشتی میداد چند بار دیگه هم کات کردیم که انقد برام دردناک بود که باز بهم برگشتیم ولی این بار حالم خوبه،واقعا ازینکه حالم خوبه میترسم،میترسم الان کم کم دلم براش تنگ بشه میترسم پشیمون بشم وقتی که دیگه دیره 

منم نمیتونستم به هیچکس فکز کنم جز اون خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داره و همیشه بهم ثابت کزده که دوسم د ...

اختلاف نظر نباشه عجیبه باید بتونید حلش کنید با همین خواستگارت یا هر کس دیگه ایم ممکنه همینطور باشید

شما کات کردی یا اون؟

این بار جفتمون🥲بهم گفت دیگه دوست ندارم و اینا خدافظی کردیم ولی بعدش باز پیام داد من بهش گفتم تو قرار بود دیگه پیدات نشه

اونم دیگه واقعا پیداش نشد

منم نمیتونستم به هیچکس فکز کنم جز اون خیلی دوسش داشتم اونم دوسم داره و همیشه بهم ثابت کزده که دوسم د ...

نترس اگه خواستگارت خوبه باهاش صحبت کن یه جوری جاشو بگیره اصلا یادت نمی یاد سه سال بایکی ام بودی 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اختلاف نظر نباشه عجیبه باید بتونید حلش کنید با همین خواستگارت یا هر کس دیگه ایم ممکنه همینطور باشید

خب نمیتونستیم حلش کنسم جفتمون بچه بودیم 

شنسدس میگن دوتا پرنسس برا یک رابطه زیادیه؟

اینم مث پرنسسا بود همش قهر میکرد 

منم اوایل خیلی با صبر و حوصله همه چیو براش توضیح میدادم و میخواستم حلش کنیم انقد اون بچه بازی دراورد منم شدم یکی مث خودش 

جالب اینجاست وقتی منم دیگه تلاش نکردم توضیح بدم اون خودش میومد میگفت بیا حلش کنیم حرف بزنیم ولی من دیگه نمیتونستم چیزیو حل کنم