2777
2789

میگی نخبه ها دارن میرن پزشکا قل و زنجیر شدن هیچ جوره نمیتونن خارج شن از ایران 

فک نکنم بهای خاصی ام بهشون بدن درامد یه پزشک عمومی تو بیمارستان ۲۰ تومنه

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
خیلی از مهندس و وکیل و طراح لباس ها هم حقوق بالایی دارن

وکیل اره 

ولی مهندس ندیدم مگه خودش شرکت و دم دستگاه از خودش داشته باشه که اندازه تعداد پزشکا نمیشه 

طراح لباس هنره 

من اکادمیک رو میگم تخصصی تر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی نخبه ها دارن میرن پزشکا قل و زنجیر شدن هیچ جوره نمیتونن خارج شن از ایران فک نکنم بهای خاصی ام ب ...

خیلی ها با مهندسی وکالت شغل ازاد و طراح لباس و.... کلی بیشتر از پزسکا درامد دارن

من ناراحت نیستم پیشنهاد کردم بهتره بیشتر رو حرفا فکر کنیم بعد حرف بزنیم شما الان چرا ناراحتی

بیشتر کنجکاوم بدونم چرا انقد تحت تاثیر این موضوعی ک هی درباره ش تاپیک میزنی 🤔

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بلاخره به بقیه شغل ها و رشته ها طلمه به چیزی که لیاقت دارن نمیزن

ببین من خودم رشتم تجربیه ولی بخدا دنبال تغییر رشتم اکثر بچه هایی که تجربی و تهش به خودکشی میرسن یه خاطر همین جویه که یه مشت آدم به ظاهر باهوش درست کردن بخدا کل دنیا داره رو پیشرفت فکر میکنه حتی دنبال ایمن پزشکی و با هو مصنوعی جایگزین کنن اینا دنبال مرگ و میرن هنوز

واقعا کشور ب کشور متفاوته 

دایی دوستم تو انگلیسه بعد میگه وکیلا اینحا حکم پزشکای ایرانو دارن خ بهشون بها میدن و پرستیژش خ زیاده 

در کل این چیزارو زیاد جدی نگیر 

اگه ب سختیه طبیعتا کسی ک تو معدن کار میکنه ام کارش سخته این ملت فقط بلدن هرچیزیو برا خودشون خ بزرگ کنن 

درس های بعضی رشته ها از پزشکی هم سختره

بابا من از یکی پرسیدم که لیسانس ریاضی داشت بعد رفته بود کنکور داده بود پزشکی دانشگاه ایران قبول شده بود بخدا میگفت دانشگاه پزشکی خیلی آزادی داره فقط کنکورشم سخته قبول بشی دیگه باقیش راحته 

تو همین کاربرای نی نی سایت

بلاخره به بقیه شغل ها و رشته ها طلمه به چیزی که لیاقت دارن نمیزن

رفتم ریپلای بزنم شما رو تاپیک ترکید

داشتم می‌گفتم میانگین خودشیفتگی تو دانشجوهای پزشکی از همسالاشون بالاتره

پزشکی همه جای دنیا سخته و شغل قابل‌احترامیه، ولی پزشکا خدا که نیستن

فقط افراد ناآگاه فکر می‌کنن علم تو پزشکی و مهندسی خلاصه میشه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

خیلی ها با مهندسی وکالت شغل ازاد و طراح لباس و.... کلی بیشتر از پزسکا درامد دارن

پزشکی یه زمانی درامد بالا داشت حتی تو مقطع عمومی 

طرحشونم میتونستم بخرن تازه 

امسال داداشم با رتبه ۷۴۶ هرکاریش کردیم تو انتخاب رشته پزشکیو نزد 

رفت فیزیو

نگیرن ؟ وقتی حقوق یه پزشک متخصص بیشتر ه خب معلومه اعتماد به نفس میدهپول و مرتبه اجتماعی به هرکسی اعت ...

بیا یه فرضی بکنیم 

فرض کن با یه آدم پولدار بری تو رابطه اتفاقا پزشکم هست بعد برگرده بهت بگه من از تو سرترم و فلان 

خب؟ 

اعتماد بنفس باید برای خودش باشه نه منو تو اون کار کرده برای پول و علاقش نه برای من و تو

پزشکی یه زمانی درامد بالا داشت حتی تو مقطع عمومی طرحشونم میتونستم بخرن تازه امسال داداشم با رتبه ۷۴۶ ...

بهترین کارو کرد 

پزشکی دیگه مثه قدیم نیست درامدش ب سختی و طرح و .. اصن نمیرزه الان فیزیو از پزشکی بهتر و پربازده تره

ی خانوم جراح میومد کتایخونمون گفت انقد ک تو بیمارستانای ایران ادمو اذیت میکنن دارم برا مهاجرت عمان میخونم و خوند و قبول شد و فک کنم الان رفته 

خیلی از مهندس و وکیل و طراح لباس ها هم حقوق بالایی دارن

بابا بخدا من بابام مهندسه جمعه هام باید بره سر پروژه با ماهی 30 تومن هی میگن دکتر میره شیفت داره شیفت داره دختر عمم پزشکه اورژانسم کار میکنه بخدا حال دنیا رو داره میکنه تخصص خب اوضام بهتره هی میگن تلاش تلاش سختی فلان

بهترین کارو کرد پزشکی دیگه مثه قدیم نیست درامدش ب سختی و طرح و .. اصن نمیرزه الان فیزیو از پزشکی بهت ...

مهاجرتش نشدنیه تقریبا باید سیصد تومن فقط پول بدی مدرکتو ازاد کنی 

حتما پولشو داشته 

میگی نخبه ها دارن میرن پزشکا قل و زنجیر شدن هیچ جوره نمیتونن خارج شن از ایران فک نکنم بهای خاصی ام ب ...

نخبه ها اگه بها داده می‌شد میموندن حداقل پزشکه اون 20 تومن و داره خیلی از مهندسا حتی کارم ندارن

مهاجرتش نشدنیه تقریبا باید سیصد تومن فقط پول بدی مدرکتو ازاد کنی حتما پولشو داشته

بنده خدا مبخواست بره المان ازش کلاهبرداری کردن 

باز دوباره از اول جمع کرد برا عمان اقدام کرده بود ۴۲ سالش بود