2777
2789
عنوان

بیاید برای حاجتتون آیة الکرسی بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تبریک گفتم بنظرت آدم چیکار کنه یه پسر واقعا عاشقش بشه؟؟؟

خداروشکر انشالله خوب جواب بده

عاشق شدن که دست خود آدم نیست، عشق یه پدیده عجیبه، یهویی میوفته تو دلت به خودت میای میبینی جوری که اصلا انتظارشو نداشتی طرفو دوست داری

زوری نمیشه کسی رو عاشق کرد

من از وضعیت شما چیزی نمیدونم حقیقتا ولی حرفاتو بهش بزن، اصلا الان که پیام دادی بهش بگو.. مطمئن باش اگه بخوادت، این فرصت از دست نمیده

من خیلی پشیمونم چرا حرفای دلمو نگفتم... میدونم الان بگم دیگه نمیشه ولی شما بگو تا دیر نشده

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

خداروشکر انشالله خوب جواب بدهعاشق شدن که دست خود آدم نیست، عشق یه پدیده عجیبه، یهویی میوفته تو دلت ب ...

باشه عزیزم حتما ،ان‌شاءالله بهترین و قشنگترین اتفاقات برات رقم بخوره❤️

می‌دونی اون دوستم داشت مشکل از خودم بود همش الکی شک میکردم گیر میدادم یا محبت کردن مهربونی اصلا بلد نیستم ،گفت تو هیچ محبتی بهم نکردی ...

خداروشکر انشالله خوب جواب بدهعاشق شدن که دست خود آدم نیست، عشق یه پدیده عجیبه، یهویی میوفته تو دلت ب ...

باشه عزیزم حتما ،ان‌شاءالله بهترین و قشنگترین اتفاقات برات رقم بخوره❤️

می‌دونی اون دوستم داشت مشکل از خودم بود همش الکی شک میکردم گیر میدادم یا محبت کردن مهربونی اصلا بلد نیستم ،گفت تو هیچ محبتی بهم نکردی ...

باشه عزیزم حتما ،ان‌شاءالله بهترین و قشنگترین اتفاقات برات رقم بخوره❤️می‌دونی اون دوستم داشت مشکل از ...

قربونت♥️

پس الانم دوستت داره، راه حل اینکه بمونه اینه که رو خودتون کار کنین... و میدونی بنظرم حق داره رابطه ای پایدار میمونه که محبت توش جریان داشته باشه

اگه واقعا دوستش داری میتونی پس بخاطرش یکم نرم تر رفتار کنی

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️