2777
2789

تا حالا اصلا درست نکردم🤦🏻‍♀️🥲😭

چجوری درست کنم آبروم نره تروخدا اگه فوت و فنی بلدین بگید🥲

چقد نمک بریزم ؟؟کسی مقدار میدونه؟ روغن دو قاشق بسه ؟

اول بزارم روغن داغ شه بعد پفیلا رو بریزم ؟شعله اولش زیاد بعدش متوسط باشه 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اینجوری که تو استرس داری منم بلد بودم یادم رفت😂😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بزار روغن خوب خوب داغ داغ بشه،نمکم بریز تو روغنت،یا همراه پفیله‌ها بریز،حالاذ رت‌ها رو بریز تو روغن،در قابلمه رو بذار شعلشو کم کن،آخرین صدای ترقه پفیلا که شنیدی گازو خاموش کن،دو قاشق یا بیشتر می‌تونی روغن بریزی

عزیزم بستگی داره چقدر ذرت استفاده کنی 

ولی اصولا نمک زیاد نزن بهش اگر سوز بشه دیگه نمیشه خورد اگر بی نمک بشه باز میشه اضافه کرد بهش 

روغن هم زیاد نریز 

اول بزار روغن داغ بشه بعد ذرتا رو بریز و بلافاصله نمک بعد هم درشو ببند شعله زیاد نباشه 

چند دقیقه صبر کنی درست میشه♥️

روغنشو بزار داغ شه زیرش باید تا ته زیاد باشه

روغن متوسط بریز چشمی

داغ که شد پفیلارو بریز توش خیلیییی نریزیا کم در حد یه مشت

بعد درشو بزار بعد از یک دقیقه با دست گیره دسته هاشو بگیر هی تکون تکونش بده بزار پایین این کارو جندبار تکرار کن

صدای تق تقش خوابید سریع خاموشش کن تا نسوخته

اینجوری که تو استرس داری منم بلد بودم یادم رفت😂😂

آی خدا😭😂

اخه بگو مرض داری بلد نیستی قپی میای🥲💔

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

دیگه بلدی میخواد؟

هر وقت درست کردم سوخته

۲ قاشق روغن ،بله بذار داع بشه .پفیلای خوب بستگی به ذرت خوب داره .وگرنه خوب باز نمیشن

بعدش که صدا ترکیدن داد زیرشو کم کنم؟کم یا متوسط ؟

آی خدا😭😂اخه بگو مرض داری بلد نیستی قپی میای🥲💔

اخی عزیزم نترس انشاالله درست در میاد 

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉