2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 9752 بازدید | 304 پست
یعنی وقتی زل میزنه به کسی هییچ توجهی نکنم؟؟چطوری ؟من اون لحظه همه چی زهرم میشهدیشب انگار یه تیکه سنگ ...

به عنوان زنی که بارها خیانت دیده و داغون شده ..زنی که پرازاحساس بود وحالا تبدیل به یه کوه یخ شده..زنی که شوهرش ادعا میکنه دیوانه وار دوسش داره و بدون اون میمیره و به زور تهدید و التماس نگهش داشته تو زندگیش ..دارم بهت میگم عزیزم که ما زنها دوتا انتخاب بیشتر نداریم یا تنها بودن و تنها زندگی کردنه یا موندن با این مردای خائن یا هیزو چشم چرون...مرد خوب انگشت شماره شاید بگم یک درهزاره.پس یا تحملتو و بالا ببر و با این اخلاق مزخرف وشوهر هیزت کنار بیا یا جدا شو چون تو مثله من روحیه حساسی داری نمیتونی تاب بیاری و تمام عمرتو با حرص و استرس کنار شوهرت حروم میکنی..منم یه بار رفتم طلاق بگیرم با التماس و کلی منت کشی برگشتم اما میبینم نمیتونم واقعا نمیشه با این حال خراب کنارش زندگی کنم وقت وبی وقت حال بدی بهم دست میده احساس میکنم بیشتر شبیه یه میان وعده ام برای سرگرمیش یا کلفت خونه اش که غذاش همیشه آماده باشه اما عشق وحالش بیرون باهرزه های کثیف

مرسیی😅نه هیچ پس اندازی ندارم😂فقط یکم که کارمو راه بندازم

پس من فک کردم این هفته میری سوئیچ تحویل میگیری😅

ان شاءالله از یه جا که ندونی به آرزوت برسی 

با شاسی بلند ببینمت

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به عنوان زنی که بارها خیانت دیده و داغون شده ..زنی که پرازاحساس بود وحالا تبدیل به یه کوه یخ شده..زن ...

ایوای من با تاپیک شما مردم😥😥😥😥

شما بچه هم دارین؟

من خیلییی سعی کردم با خودم کار کنم

اینقدر که باهاش جنگیدم حداقل جلوی من بیرون میریم سعی خودشو میکنه

اما جاریم ازش متنفرم حتی شنیدن اسمش حالمو بد میکنه

میدونی من همسرم خییلی عجیبه خیلی ‌..

گاهی میگم نکنه قدیما طوریش بوده به من نگفتن

خب عزیزم به این فکر کن که اینم یه مریضی و بیماریهیکی دروغ میگه یکی غیبت.....به خاطر خودت هم‌که شده ب ...

اخه اخلاقای دیگه هم داره که نمیشه با هیچکدوم کنار اومد

مثلا یه سال دوتایی رفتیم خارج کشور 

دقیقا شب قبلش سر همین جاری و خونوادش شدیدا بحثمون شد

و اونجا ام که رفتیم خیییلی حالمون بد بود

البته اون که نه انگار 

ولی من چرا.بازم بحثمون شد منو ول کرد و رفت

فک کن من نه زبانم خوب بود 

ن جایی بلد بودم 

منو ول کرد رفت😔

ایوای من با تاپیک شما مردم😥😥😥😥شما بچه هم دارین؟من خیلییی سعی کردم با خودم کار کنماینقدر که باهاش ...

نه عزیزم خوشبختانه وقتی فهمیدم خائنه دیگه نذاشتم بچه ای به دنیا بیاد..الانم اصلا حس وحال وحوصلشو ندارم..خیلی روحیه شادی داشتم اما همسرم منو تبدیل به یه زن بی انگیزه و غمگین کرده..متاسفانه اینا درست بشو نیستن...نه شوهر شما نه شوهرمن چون ذاتشون اینه بیخودی خودتو خسته نکن یا بااین ایرادش بسوز و بساز و عادت کن یا اگه تحملشو نداری جدا شو

نه عزیزم خوشبختانه وقتی فهمیدم خائنه دیگه نذاشتم بچه ای به دنیا بیاد..الانم اصلا حس وحال وحوصلشو ندا ...

خانوادتون حمایت نکردن که برگردین؟

بچه دارین؟؟

من خیلی متأسفم 

فقط آرزو میکنم اول  همجنسای ما به راه راست هدایت بشن

خدا بهشون انسانیت بده 

خانوادتون حمایت نکردن که برگردین؟بچه دارین؟؟من خیلی متأسفم فقط آرزو میکنم اول همجنسای ما به راه راس ...

نه عزیزم خانواده ام زیاد جالب نیستن اونجام آرامشی وجود نداره که برگردم میخوام جدا شم مستقل زندگی کنم..همجنسای ما هیچ وقت درست نمیشن واقعیت اینه که زمونه روز به روز بدترم میشه...

میخواستم یه توصیه ای بهت بکنم که خودمم انجامش دادم ولی از خدا میترسم که گناه بشه و گردن من بیافته

میشه ازت خواهش کنم بگی؟

گناهش پای خودم

نه عزیزم خانواده ام زیاد جالب نیستن اونجام آرامشی وجود نداره که برگردم میخوام جدا شم مستقل زندگی کنم ...

چقدر غمگین...

امیدوارم اون دنیا آرامش داشته باشیم

من هیچوقت دلم نمیخواد دیگه اون دنیا هم همسرمو ببینم 

فقط به خاطر اینکه عاشقانه میپرستیدمش اما خودش تخم نفرت تو دلم کاشت 

هنوزم که هنوزه بعد چندین ساااال تا بحثمون میشه حرف اون مشاورو میزنه تو سر منخدا ازشون نگذره که فقط ف ...

میتونی ببریش پیش مشاوری که تم مذهبی داشته باشه ، به شوهرت نگو که مذهبیه ، از طرفی اول خودت برو پیش مشاور ببین چرت و پرت که نمیگه

میتونی ببریش پیش مشاوری که تم مذهبی داشته باشه ، به شوهرت نگو که مذهبیه ، از طرفی اول خودت برو پیش م ...

اصلاااا زیر بار نمیره اصلااااا 

آخرین بار یادم نیست چند سال پیش بردمش مشاور 

ببین الان جون بده براش خب

فردا یادش میره تو کی هستی 

میشه ازت خواهش کنم بگی؟گناهش پای خودم

عزیزم چند بار نوشتم و پاک کردم...

ولی بزار خوباشو بهت بگم😁 با زنداییم که پوشش زننده ای داشت و از رفتارش خوشم نمیاد جوری رفت و آمد میکنم که شوهرم حضور نداشته باشه و در کل رابطه آمو کم کم کردم ، البته به شوهرم نگفتم و جوری هم رفتار نکردم که بفهمه حساسم 

ببین حالتو کاملا درک میکنم که چه قدر درمانده ای ، حداقل خودت برو مشاور گاهی اوقات یه راه حل حالتو بهتر میکنه

همسرتون از اول ازدواج این عادت رو داشته؟ یا بعد از مدتی اینجوری شد؟

متاسفانه از همون اول اما من توجهی نمیکردم 

وقتی ام فهمیدم خیییلی اتفاقی !!

تازه عروس بودم شب تولدم  دیدم همسرم  به جاریم که ۱۰ سال از من و ۴سال از همسر خودش حتی بزرگتره خیره شده یه حالت زیر چشمی

انگار تلنگر بخورم

یکی دوبار دیگه اون شب نگاه کردم دیدم بله ...

از همون شب تا الان به خاطر این موضوع هزاران بار دعوای بشدت زیاد داشتیم 

دیروز بیرون بودیم سر همین چیزا حرصی شدم یه بحث کوتاه بینمون پیش اومد که یکی از دخترام زد زیر گریه که دوباره دعوا نکنین

اینم بگم همسرم به اصطلاح زیادی به روز هست