2777
2789
عنوان

دوتا

96 بازدید | 10 پست

دختر دارم یکی هشت ساله یکی پنج ساله 

اولی کمی خجالتیه طوری که سلام کردنش هم خیلی زور میبره کلا کم حرفه

دختر کوچولوم برعکسه خواهرشه مثلا تو مهمونی و اینا قشنگ صحبت میکنه حتی با بزرگترها گاهی وقتها میبینم دختر بزرگم از راحتی رفتار خواهرش معذب میشه دوست داره مانع اون بشه😥

هر دوتا رو من تربیت کردم نمیدونم چرا اینقدر متفاوتن دلم نمیخواد دخترم خجالتی باشه شماها همچین مشکلی دارین و چطور سعی میکنین حلش بکنین

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بزرگتر بشه کارش مشکلتر میشه با این خجالتی بودنش

آره خواهر من با اینکه سرکار میره درامد داره ماشین داره تیپ و قیافه خوب داره ولی اصلا اعتماد به نفس نداره مهمونی نمیاد زیاد دوست و رفیق نداره کلا تنهاس فقط من قلقشو بلدم

بچه. های اول معمولا با وجود بچه دوم سرخورده میشن یا زیادی گستاخ.... منم همینطور بودم مامانم هم بهم قران و شعرای مختلف یاد میداد و توجمع خانوادگی و فامیل درجه یک میخوندم و همه تشویق میکردن همین باعث شد دیگه این مشکلم از بین بره...... بهتره از تکنیک های افزایش اعتماد ب نفس استفاده کنید

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
بچه. های اول معمولا با وجود بچه دوم سرخورده میشن یا زیادی گستاخ.... منم همینطور بودم مامانم هم بهم ق ...

الان کلاس پیانو میره وقتی کسی تشویق میکنه خیلی خوشحال میشه ولی در همین حد

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜
الان کلاس پیانو میره وقتی کسی تشویق میکنه خیلی خوشحال میشه ولی در همین حد

خب پس اگر احساس میکنی راه حلش همینه توانایی هاشو بالا ببرمثلا حفظ شعر شعرا... چون خودم بچه بودم میخوندم باعث تعجب همه بودم... بعدا هم بزرگ شدم تو مدرسه و تحصیل خیلی خوب بود... 

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥