2777
2789
عنوان

خطاب به بانو آرتمیس

381 بازدید | 7 پست

ممنونم بابت تاپیک های مفیدتون ، تاپیک « من خودم را دوست دارم » عالی بود من فقط به خاطر خوندن حرف های گرانبهاتون عضو شدم حرف هاتون الهام بخشه ، از عمق درون میاد و بر قلب میشینه ، شما نمادی از یه دختر دانا با شخصیت و انسان هستید، 

چقد دانایی پشت این جملات هست 

«.ما یک مدت زمان محدود توی زندگیمون داریم،یک زمان برای رشد خودمون،نه تربیت دیگران. » 

« ما نمی تونیم هیچکس رو تغییر بدیم جز خودمون »

« هیچکس قرار نیست به شما کمک کنه....

هیچ کس قرار نیست عوض بشه....

هیچ چی قرار نیست تغییر کنه....

اگر همت داری خودت باید بلند بشی و تغییر کنی، عوض بشی، به خودت کمک کنی.

هر وقت گفتی دیگری (حتی همسرت)، بدون باز داری بیراهه میری....» 

البته متوجه شدم الان دو ساله اینجا نیستی ، اما امیدوارم به درخشیدن ادامه داده باشی. هر جا هستی خدا پشت و پناهت باشه ، به رسم ادب گفتم ازتون تشکر کنم

از طرف یه کاربر آقا ( یا به قول خودتون سایه ای از زندگی ) 

@بانوآرتمیس  

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه عالیمن خیلی ضعیف بودم با خوندن تاپیک های ایشون احساس قوی بودن پیدا کردمحیف و صد حیف که دیگه تا ...

گاهی فکر می کنم فیلسوف زمان ماست 🙂 چقد دانایی ادمو جذاب می کنه و ما الکی دنبال چیزای بیهوده دویدیم 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن