2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 50027 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم من دو ماه پیش بینیم رو پیش دکتر شهیاد سامانی عمل کردم دیدم راجع بهش سوال داشتین من در خدم ...

سلام هنوز هم راضی هستین من میخام پیش ایشون عمل کنم نظرات رو خوندم ترسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام شما عمل کردین پیش سامانی؟

سلام عزیزم من دی ماه ۹۳ پیش سامانی عمل کردم

بینی من با این که خیلی گوشتی بود و اولش تو جلسه مشاوره گفتن که ممکنه ۲۰ درصد نتیجه بگیری، الان از نتیجه راضی هستم، ایشون کلا دکتریه که بینی رو خیلی طبیعی عمل میکنه طوری که بعدا انگار بینی خودته اما بدون ایراد.

اگر دات میخواد بینی خیلی قوس دار و سربالایی داشته باشی باید حتما قبل عمل تاکید کنی.

به نظر من همه ی دکترا مراجعه کننده های ناراضی دارن و در کل فکر میکنم نمیشه گفت یه دکتر همه ی کاراش خوبه و یه دکتر همه ی کاراش بد

اینم بگم اصلا و بدا برای من مشکل تنفسی پیش نیومد و روز سوم به محض این که تامپونم رو برداشتم راحت نفس میکشیدم،

این که بعضی دوستان نوشته بودن تو جلسه های معاینه خودش نیست، خب شما فکر کن برای کشیدن بخیه و برداشتن گچ بینی چرا باید خود دکتر باشه؟ خب اگر همیشه دکتر مطب باشه پس کی عمل میکنه؟ و انصافا من هربار گفتم میخوام اقای دکتر خودشون بینیم رو ببینن، یه تایمی رو گفتن برم که خودشون هم باشن.

خلاصه پیش هرکسی عمل میکنی انتظار نداشته باش بینیت دقیقا همون چیزی بشه که توی پیجشون میبینی، اونا یکی از صد تا نمونه کارهاشونه

ببخشید طولانی شد

فقط خواستم تجربم رو بگم، گفتم شاید کمکتون کنم

سلام عزیزم من دی ماه ۹۳ پیش سامانی عمل کردمبینی من با این که خیلی گوشتی بود و اولش تو جلسه مشاوره گف ...

ممنونم عزیزدلم منم ۲۲ ام نوبت خیلی لطف کردی از نزدیکم رفتم مطب همه خیلی راضی بودن

به نظرت ورم صورتم تا شهریور که عروسیمه میره؟

ممنونم عزیزدلم منم ۲۲ ام نوبت خیلی لطف کردی از نزدیکم رفتم مطب همه خیلی راضی بودنبه نظرت ورم صورتم ت ...

خواهش میکنم عزیزم

آره بابا من که دو سه هفته اول فقط صورتم ورم داشت،

آب آناناس خیلی ورم و کم میکنه

نگران نباش انشالله نتیجه مطلوب میگیری

عروسیتم پیشاپیش خیلییییی مبارک باشه😍

سلام من الان خیلی وقته دنبال دکترم برای عمل بینی بعد من یه دوستی دارم ک همسن خودمه عمل کرده خیلی راضیه واقعا دماغش قشنگه و مشکل تنفسی هم نداره بعد 3ماه هم چسبشو باز کرده، بعد الان من نظرارو میخونم میترسم برم به هرحال خیلی وقته آرزومه عمل کنم.

اصلا پیش این ادم عمل نکنید دوساله من غصه میخورم و امیدوارم تو این راهی که داره پیش میره انچنان زمین ...

سلام عزیزم هنوزم ناراضی هستی از نتیجه عملت منم ۱۱ ماهه عمل کردم اصلا اونجور که میخواستم نشده

دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکنمن جراحی کردم و ناراضی ام.اغلب اوناییکه جراحی کر ...

سلام عزیزم میشه لطفاً بگید چرا ناراضی هستید؟؟ و اینکه نارضایتی بقیه سر چی بوده ؟ خواهش میکنم جواب بدید .

من عمل کردم ۲۲ دی راضیم فعلا

سلام عزیزم شما تحقیق کرده بودید راجب دکتر سامانی ؟ نمونه هاشون رو از نزدیک دیده بودید ؟ هنوز هم راضید؟ درسته که میگن بینی ها رو کج درمیاره؟ ممنون میشم جواب بدید

الهی خدا خیرش نده خیلی منو بد عمل کرده اصلا تو اتاق عمل یه بار اومد دوباره رفت بیرون شاید منو دستیار ...

سلام عزیزم توروخدا میشه جواب بدید چرا دماغتون بد شده؟ کج شده؟ چه مشکلی داره؟