2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 50005 بازدید | 127 پست
دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکنمن جراحی کردم و ناراضی ام.اغلب اوناییکه جراحی کر ...

سلام منم دو ماهه جراحی کردم پیشه سامانی اصلا را1ی نیستم بعد دشت یادش هی تعریف میکنه از بینی من نمیدونم چه غلطی کنم خیلی ناراحتم دستیارش  میگه ورمه کوچیکتر میشه 

من پیش دکتر سامانی جراحی کردم و کاملا راضیم بینیم همون فرمی که دوس داشتم شده و هیچ مشکلی باهاش ندارم

خوشبحالت برای منو تر زده😭😭😭نمیدونم چیکار کنم خیلی هم از عمل میترسیدم از بیهوشی الان برای بار دوم موندم چجوری عمل کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت برای منو تر زده😭😭😭نمیدونم چیکار کنم خیلی هم از عمل میترسیدم از بیهوشی الان برای بار دوم ...

چند وقته جراحی کردین؟

اسلامی گفته بهتون که ترمیم نیازین؟

ب منم گفته بیا غضروف بزاریم براتون اون جایی که گند زدنو و ی مبلغی هم بدم. ولی من واقعا میترسم مجدد بیشتر گند بزنن عمل دومو

خدا در قلب انسانهاست
چند وقته جراحی کردین؟اسلامی گفته بهتون که ترمیم نیازین؟ب منم گفته بیا غضروف بزاریم براتون اون جایی ک ...

من دو ماهه عمل کردم فعلا که هیچکدوم گردن نمیگیرن کلا از سوراخ بینیم راضی نیستم دست نزده بهش بعد من مدل نیم فانتزی میخواستم اصلا دکتر یه مدلی در آورده هیچ شباهتی به نیم فانتزی نداره ن بینیم خط کانتور داره ن قوی داره ن هیچی بهشون میگم اسلامی میگه ورمه دیگه خسته صدم پیششون میرم اصلا اجازه صحبت نمیدم یه جوری رفتار میکنن  سری بری

من دو ماهه عمل کردم فعلا که هیچکدوم گردن نمیگیرن کلا از سوراخ بینیم راضی نیستم دست نزده بهش بعد من م ...

منم نيمه فانتزی خواستم.کاملا طبیعی درآوورده

حالا طبیعیش ب کنار. ایراد نداشت ی چیزی

خدا در قلب انسانهاست
منم نيمه فانتزی خواستم.کاملا طبیعی درآووردهحالا طبیعیش ب کنار. ایراد نداشت ی چیزی

دقیقا مشکل منم مثل شماست خیلی ناراحت و افسرده شدم اصلا نمیدونم چیکار کنم فعلا ن هزینه عمل مجدد رو دارم ن از لحاظ روحی شرابطشو

اصلا پیش این ادم عمل نکنید دوساله من غصه میخورم و امیدوارم تو این راهی که داره پیش میره انچنان زمین ...

سلام عزیزم اگه میبینی حتما جواب بده منم عمل کردم پیشه سامانی با وجود نظرهای منفی که راجبش داده می‌شد هیچ توجهی نکردم متاسفانه بینیمو به دستهای دکتر شهیاد سامانی چه عرض کنم باید گفت شیاد سامانی گذاشتمو الان پشیمونم ولی هیچ سودی نداره

سلام عشق دلم عمل کردی پیشه دکتر سامانی توروخدا به منم بگو از نگرانی مردم من تازه نظرها رو در موردش خ ...

سلام عزیزم نه نکردم شما هم نکن اونجا ناراضیاش زیاده

اونایی که پیش دکتر شهیاد سامانی عمل کردین کارش خوبه؟

سلام عزیزم من پارسال پیش  این شیاد سامانی عمل کردم و اصلا راضی نیستم امروزم که بعد از ۱۵ ماه رفتم پیشش تمام کسایی که اومده بودن مطب که من نفر ۴۲ بودم همه ازش ناراضی بودن خدا شاهده که یکنفر ازش راضی نبود و هر کی امروز رفت داخل اتاقش به نیت دعوا رفت که خودمم امروز باهاش جرو بحث کردم خدا لعنتش کنه و ازش نگذره چند ساله آرزوی عمل بینی داشتم و اینجوری گند زد به آرزوم و به نظرم اینکه میگن دستیارش عمل میکنه میتونه صحت داشته باشه چون یه دستیاره خیلی پر رو داره که دکترم ازش حساب میبره فکر کنم چون ازش آتو داره خلاصه اینکه به نظرم هر کی که داره از کار این شیاد تعریف میکنه از نزدیکای خودشه واقعا حیف کلمه دکتررررر.

سلام عزیزم من پارسال پیش این شیاد سامانی عمل کردم و اصلا راضی نیستم امروزم که بعد از ۱۵ ماه رفتم پی ...

سلام خانومی از چه نظر راضی نیستی ایراد بینیت چیه؟

گوشتی بود یا استخونی؟

منم پیشش وقت گرفتم ۲نفری ک دیدم  تو شهرمون راضی بودن 

در شهر قم Elin.haircolour@ رنگ و مش و کراتین ***در قم با تخفیف وییییژه نینی سایتیا😍***
چند وقته جراحی کردین؟اسلامی گفته بهتون که ترمیم نیازین؟ب منم گفته بیا غضروف بزاریم براتون اون جایی ک ...

میشه با شما صحبت کنم؟ لطفاً درخواست من رو قبول کنید