2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 50005 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم ،منم به شدت دنبال دکتر برای عمل ترمیمی بینی هستم امروز پیش دکتر بمانعلی وقت مشاوره دارم،و ...

عزیزم اگه برای مشاوره حضوری رفتی پیش دکتر سامانی ممنون میشم بهم بگی چطور بود چون من تهران نیستم نمیتونم حضوری برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه برای مشاوره حضوری رفتی پیش دکتر سامانی ممنون میشم بهم بگی چطور بود چون من تهران نیستم نمیت ...

من رفتم پیش دکتر بمانعلی برخوردش خوب بود پیش اون نوبت عمل گرفتم،انشالله عمل انجام شد نتیجه رو بهتون میگم 

وای جدی ؟ دماغش کوچیکه ؟؟؟ من با ایشون می‌خوام عمل کنم یه نفر تو نی نی سایت گفته بود اصلا کوچیک نمیک ...

اره خیلی کوچیک نمیکنه اما واقعا بی نقص درمیاره اگر فانتزی میخوای بیشتر بگرد،بینیش استخونی بود 

اره خیلی کوچیک نمیکنه اما واقعا بی نقص درمیاره اگر فانتزی میخوای بیشتر بگرد،بینیش استخونی بود

نه من فانتزی نمی‌خوام طبیعی می‌خوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم هم کوچیکه بزرگ نیست 

یعنی این دوستتون که گفتین بینیش کوچیک نیست؟ فقط فرمش خوبه؟

نه من فانتزی نمی‌خوام طبیعی می‌خوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم ...

بینیش جمو جورو قشنگ شده واقعا ولی فانتزی که خیلی کوچولو موچولو باشه نه 

نه من فانتزی نمی‌خوام طبیعی می‌خوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم ...

دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکن

من جراحی کردم و ناراضی ام.

اغلب اوناییکه جراحی کردنم ناراضی بودن. 

خدا در قلب انسانهاست
دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکنمن جراحی کردم و ناراضی ام.اغلب اوناییکه جراحی کر ...

وای جدی؟ از چه نظر راضی نیستین؟ من هنوز عمل نکردم بین دکتر سامانی و دکتر شهریار شاهمرادی شیراز موندم 

وای جدی؟ از چه نظر راضی نیستین؟ من هنوز عمل نکردم بین دکتر سامانی و دکتر شهریار شاهمرادی شیراز موندم

بهم پیام بدین بهتر راهنماییتون کنم

خدا در قلب انسانهاست

حداقل کار یِ دکتر این هستش که حرفاییکه روز ویزیت میزنن بعد جراحی نزنن زیرش

خدا در قلب انسانهاست