mayaeee مدیر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 عنوان دکتر شهیاد سامانی | مشاهده متن کامل بحث + 50005 بازدید | 127 پست سلااااممممم بار صدمه تاپیک میزنم فکر کنم😂میخوام بینیمو عمل کنم و موندم برم پیش کدوم جراح فعلا دکتر سامانی رو پیدا کردم کسی با ایشون عمل داشته یا نزدیکانشون عمل کرده باشن 1403/09/30 | 15:00 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 سلام عزیزم ،منم به شدت دنبال دکتر برای عمل ترمیمی بینی هستم امروز پیش دکتر بمانعلی وقت مشاوره دارم،و ... عزیزم اگه برای مشاوره حضوری رفتی پیش دکتر سامانی ممنون میشم بهم بگی چطور بود چون من تهران نیستم نمیتونم حضوری برم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 لطفا شما اگه به نتیجه ای برای دکتر عمل بینی رسیدید اینجا لطفا با منم شیر کن چشم حتما
گلاره۲ عضویت: 1403/01/26 تعداد پست: 342 عزیزم اگه برای مشاوره حضوری رفتی پیش دکتر سامانی ممنون میشم بهم بگی چطور بود چون من تهران نیستم نمیت ... من رفتم پیش دکتر بمانعلی برخوردش خوب بود پیش اون نوبت عمل گرفتم،انشالله عمل انجام شد نتیجه رو بهتون میگم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 من رفتم پیش دکتر بمانعلی برخوردش خوب بود پیش اون نوبت عمل گرفتم،انشالله عمل انجام شد نتیجه رو بهتون ... مرسی عزیزم
ftm2020 عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 128 وای جدی ؟ دماغش کوچیکه ؟؟؟ من با ایشون میخوام عمل کنم یه نفر تو نی نی سایت گفته بود اصلا کوچیک نمیک ... اره خیلی کوچیک نمیکنه اما واقعا بی نقص درمیاره اگر فانتزی میخوای بیشتر بگرد،بینیش استخونی بود
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 اره خیلی کوچیک نمیکنه اما واقعا بی نقص درمیاره اگر فانتزی میخوای بیشتر بگرد،بینیش استخونی بود نه من فانتزی نمیخوام طبیعی میخوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم هم کوچیکه بزرگ نیست یعنی این دوستتون که گفتین بینیش کوچیک نیست؟ فقط فرمش خوبه؟
ftm2020 عضویت: 1399/09/04 تعداد پست: 128 نه من فانتزی نمیخوام طبیعی میخوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم ... بینیش جمو جورو قشنگ شده واقعا ولی فانتزی که خیلی کوچولو موچولو باشه نه
ahya عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 187 نه من فانتزی نمیخوام طبیعی میخوام یه قوص ملایم اما خیلی هم واسم مهمه که کوچیک باشه چون بینی الانم ... دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکنمن جراحی کردم و ناراضی ام.اغلب اوناییکه جراحی کردنم ناراضی بودن. خدا در قلب انسانهاست
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 دوستِ عزیز اگ هنوز جراحی نکردی پیشِ سامانی جراحی نکنمن جراحی کردم و ناراضی ام.اغلب اوناییکه جراحی کر ... وای جدی؟ از چه نظر راضی نیستین؟ من هنوز عمل نکردم بین دکتر سامانی و دکتر شهریار شاهمرادی شیراز موندم
ahya عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 187 وای جدی؟ از چه نظر راضی نیستین؟ من هنوز عمل نکردم بین دکتر سامانی و دکتر شهریار شاهمرادی شیراز موندم بهم پیام بدین بهتر راهنماییتون کنم خدا در قلب انسانهاست
ahya عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 187 وای جدی؟ از چه نظر راضی نیستین؟ من هنوز عمل نکردم بین دکتر سامانی و دکتر شهریار شاهمرادی شیراز موندم حداقل کار یِ دکتر این هستش که حرفاییکه روز ویزیت میزنن بعد جراحی نزنن زیرش خدا در قلب انسانهاست
فاااجی عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 4529 وای تو هم میخوای عمل کنی😂😭من دیوونه شدم بسکه گشتم فعلا فقط دکتر سامانی به دلم نشسته دخارعموی دوستم پیشش عمل کرد قشنگ شده راضیه همه جوره
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 دخارعموی دوستم پیشش عمل کرد قشنگ شده راضیه همه جوره جدی من دیگه واقعا کلافه شدم
mayaeee مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 585 بهم پیام بدین بهتر راهنماییتون کنم همینجا پیام بدم عزیزم ؟ تلگرام ندارین؟