2777
2789
عنوان

چرا واقعا اینجوریه

46 بازدید | 5 پست

دیشب داشتم با یه بنده خدایی حرف میزدم خیلی ناراحت بود 

بعد منو این بنده خدا تو طول سال همش داریم درس می‌خونیم و می‌نویسیم بعد یکی از بچه ها که تو طول سال نمراتش داغونه و حتی تو ترم یک معدلش صد در صد زیر 19 بوده به این اسکرین فرستاده بود که آره فلانی امتحان نهایی رو تو چیکار کردی پارسال من معدلم شده 19 و 70 

چطور ممکنه 

من نمیگم چرا اون بالا نگرفته حرف من اینه من کل سال خوندم و رتبه بالا بودن تو نهایی خوندم و شب بیداری کشیدم شدم 19 و 42 یا اون بنده خدا شده بود 18 و 90 چطور ممکنه یکی اینجوری درس بخونه و این نتیجه رو بگیره

نگید تحول و اینا که امسال بدتر از پارساله فقط موندم چجوری نهاییارو خوب داده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر خوبی؟

تاپیک قبلیو قفل کردید...ببخشید من وسط امتحان و تو شرایط سلامتی بدی بودم واقعا😂💔 و شماهم اون تاپیکو زدی عصبی شدم و‌خودم و خالی کردم

ولی منظوری نداشتم واقعااا اگه ناراحت شدید ببخشید و اینکه قطعا همه شغلا قابل احترامن و زحمت خودشونو دارن🙏🏻❤️

امروز شترم، کاملا کینه‌ای