2777
2789

من واقعا قصد نداشتم کاری کنم

حالم ندارم😅

ولی گفتم زشته، یه کیک ساده هندونه ای حتما درست میکنم

و شاید ژله، میخواستم پودرسفارش بدم هی ب مشکل خورد فعلا  حوصله ندارم، دیگ فکر کنم دیره

کاربر سال ۹۸ هستم

نه عزیزم فرصت داری من الان لایه سوم ریختم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصر آش نذری داریم جای دوستان سبز حاجت تون روا بیاد تک تک تون هستم 

براشب یه کیک پختم و ژله درست کردم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

میخوام دوبسته باهم قاطی کنه، میبنده تا هشت و نه؟ یه دوساعت دیگه میتونم درست کنم

اره بذارفریزرزودترمیبنده

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من امروز سرکارم 

ولی برای فردا که تعطیلیم دوتا مهمون دعوت کردم

عصر میرم خرید 

میخوام هندونه و انار و آجیل بخرم

غذا ولی نمیدونم چی درست کنم که هم خونگی باشه هم زحمت زیادی نخواد 

اول داشتم به جوجه کباب فکر میکردم 

بعد گفتم یه چیزی در حد لازانیا هم باشه اوکیه

نشکل اینجاست مهمونم فلفل دلمه ای اصلا دوست نداره توی غذا

دستم بسته اس 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

من مرغ مزه داردرست کردم شکم پردرست کنم کوبیده سفارش دادم  کیک هم درست کردم یکیشون هنوزتزیین نکردم اجیلام آماده هستن اماپشمک وپفیلاهنوزنه  میوه هارم شستم ژله هارم لایه سوم ریختم  تاخودشب کاردارم 

عصر آش نذری داریم جای دوستان سبز حاجت تون روا بیاد تک تک تون هستم براشب یه کیک پختم و ژله درست کردم

برای شفای پسرم آرشام جانم دعا کن تروخدا ،هرکی کامنتم میخونه دعا کنه 😭😭😭😭😭