2777
2789

من ده تومن پول جمع کرده بودم قرار بود ی مقدار شوهرم بذاره روش بدیم طلا بخریم ک یهو گفت موتور دوستمو گرفتم موتورش خراب شده ازم تاوان میخاد و این حرفا همش هم میگفت کاسبیم خرابه پول ندارم من پول رو دادم بهش گفت من برای زایمانت چیزی نمیتونم بخرم گفتم باشه بد خواهرشوهرم ی خونه خریده دست و بالش خیلی بسته است چندین بار شوهرم بهم گفت ی شبم شنیدم ک گفت شباتو بفرس برات بزنم الان من چجوری بفهمم اون پول رو برای خواهرش زده یا ن بدم گفتم پول دوستتو دادی گفت ن خرج کردم اون ده تومنو دادم بار خریدم

بگو رسید بیاره

و جلوی دوستش از موتورش بپرس ببین واقعا خراب شده بوده یا نه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعأ خراب شده بدشم رسبد از چی بیاره

مگه نمیگه بار خریده‌

خب یه رسیدی قبضی چیزی نداره؟

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

خوب داده باشه چه اشکالی داره.

فردا هم شما به خواهر ایشون احتیاج پیدا میکنید.

تو خواهر برادری همچین کمک های هست.

همسری که به درد هم خون خودش نخوره به درد منم نمیخوره.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.