2777
2789
عنوان

به نظرتون‌ تنهایی برم یلدایی

128 بازدید | 14 پست

من با شوهرم دعوا کردیم امشب قرار بود بریم خونه مامانم 

دیشب گفت اگر نیای خونه مامانم منم فردا نمیام 

من دیشب رفتم 

نمیدونم حالا با بحثی که کردیم و قهر هستیم امشب میاد یا نه؟ 

اگر نیومد چیکار کنم خودم تنها برم برای یلدا؟ 

برو ولی نگو قهرین بگو قرار شده هر کسی بره خونه باباش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی الان منم دقیقا تو شرایط توم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

اگر نیومد‌ چی؟

خب دیشب قهر بودین تو رفتی دیگ پ امشبم اون میاد..نیومد بنظرم برو خودت بگو فلانی خونه مامانش دعوت شده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
اسی الان منم دقیقا تو شرایط توم

انقد بدم میاد 

نصف مراسمای من همینجور بود خواهر کوفتم کرده 

از متاهلی پشیمونم 

قبلنا این روزا میرسید انقد دوست داشتم الان متنفرم 

دلم تنگ شده برای روزای مجردی 

انقد بدم میاد نصف مراسمای من همینجور بود خواهر کوفتم کرده از متاهلی پشیمونم قبلنا این روزا میرسید ان ...

دقیقا تازه این اولین یلدایی بود که مشترک با شوهرم بودم 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

اینکه دوتایی نرید بنظرم بهتره تا همه متوجه شن دعواتون شده یکیتون اومده. باز هرجور خودت میدونی

اینجوری هم میفهمن چیزی هست 

چون من قبلش گفته بودم که میایم 

دقیقا تازه این اولین یلدایی بود که مشترک با شوهرم بودم

هی چی بگم اخه 

دلم خیلی پره 

اولین یلدایی که مامانت باید برات یلدایی بیاره درواقع مامان شما باید بیان خونتون