2777
2789

اون فضای خیابون قشنگ اون استقلالش اون خانواده پیدا کردنش و دوست شدنش با گربه چقدر قشنگ بود 

مخصوصا اون جا که نشسته بود کنار خیابون و غذا میخورد و یه گریه کنارش بود چه فضای قشنگی بود

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بگو محتواشم بگو

قرمز شدن: مشکلات بلوغ و خانواده

روح: خیلییی بامحتوا هست خیلییی: در مورد اینه که به عمر میدویم پی ارزومون آخرش اون ذوقو که می‌خواستیم نداشت

عروس مرده: عاشقانه 🥲

نام تو: خیلی معروفه و عاشقانه هست 

قرمز شدن: مشکلات بلوغ و خانوادهروح: خیلییی بامحتوا هست خیلییی: در مورد اینه که به عمر میدویم پی ارزو ...

اینو یادم رفت بگم

elemental: عاشقانه خیلییی خوبه

سر این انیمیشن دیزنی کلییی هزینه کرد برا نوسازی دستگاهاش

و عاشقانه ی بزرگساله

انیمیشن دیگه گفتی معرفی کن منم گفتم انیمیشن بِری زنبوری مثل همون انیمیشن شانس میمونه

اها مرسی 

عکسشو دیدم خوشم نیومد همش حیوونیه

انیمیشن دیگه گفتی معرفی کن منم گفتم انیمیشن بِری زنبوری مثل همون انیمیشن شانس میمونه

اها مرسی 

عکسشو دیدم خوشم نیومد همش حیوونیه

اینو یادم رفت بگمelemental: عاشقانه خیلییی خوبهسر این انیمیشن دیزنی کلییی هزینه کرد برا نوسازی دستگا ...

مرسی 

از طریق اپیلیکیشن ها میتونم نگاه کنم؟

من از تلگرام نمیتونم دانلود کنم نمیدونم چرا دانلود نمیشه شاید از حافظست

اینو یادم رفت بگمelemental: عاشقانه خیلییی خوبهسر این انیمیشن دیزنی کلییی هزینه کرد برا نوسازی دستگا ...

مرسی 

از طریق اپیلیکیشن ها میتونم نگاه کنم؟

من از تلگرام نمیتونم دانلود کنم نمیدونم چرا دانلود نمیشه شاید از حافظست