2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم واریکوسل داره.فعلا داره دارو مصرف میکنه

عمل نکرده؟

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

منم سه ماه اقدامم. 16 موعدم بود جمعه امروز باشه لک هام زیاد شد. الانم دیگه دارم میشم. منم خیلی ناراحتم. دلم می‌خواست ایندفعه باردار میشدم که بازم ضدحال شد. کلیییییییی نماز و دعاهای مختلف خونده بودم. مشلول احتجاب ثانی حدیث کسا یس  عاشورا ختم اذا واقعه نادعلی لعن ابا الشرور مقاتل نماز شب نماز جعفر سوره مریم و سوره یوسف سوره محمد همه اینارو خوندم یه روزم روزه گرفتم قبل اقدام. دیگه نمیدونم چی بخونم 

خیلی ناراحتم. دیگه جانمازمو با همه دم و دستگاه قرآن و مفاتیح جمع کردم کردم تو کمد خیلی حالم گرفته شدددددد. 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞

ن دیگه درد زیاد.لکه های قهوایی    

واقعا درکت میکنم. خیلی سخته. الان واقعا داغونم. قبلشم همش استرس و انتظار داشتم. دو تا جاری بعد من هردوشون بچه دارم اونوقت من باید بشینم نگاشون کنم. حالا فرق ها و تبعیض ها بماند... 

ن دکترش گفته تا دوماه صبر کن اگه جواب نداد باید عمل بشه.بعد عمل هم باید6 ماه صبر کنم.

نگران نباش عموی منم عمل کرده دخترش یک سال و خوردیه الان

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
واقعا درکت میکنم. خیلی سخته. الان واقعا داغونم. قبلشم همش استرس و انتظار داشتم. دو تا جاری بعد من هر ...

آجیم ناخواسته باردارشد.البته ی بچه داره.منو اون هم هم عروسیم.امروز ب مامانم میگه خیلی میترسم آجی ناراحت بشه.ترسیدم بش بگم باردارم. 

منم سه ماه اقدامم. 16 موعدم بود جمعه امروز باشه لک هام زیاد شد. الانم دیگه دارم میشم. منم خیلی ناراح ...

منم همه اینکارارو کردم.حتما ی جای کارمیلنگه.همه آزمایشاتو انجام دادی؟؟

میدونی هزینه عملش چقده؟

نه ولی شوهر رفیقمم عمل کرده میپرسم برات

منم همه اینکارارو کردم.حتما ی جای کارمیلنگه.همه آزمایشاتو انجام دادی؟؟

من اردیبهشت امسال آزمایش و سونو رفتم فهمیدم کیست دارم دکترم اینوفولیک نوشت سه جعبه خوردم. بعد تموم شدنش که مهر امسال  باشه شروع کردم به اولین اقدام. تا الان سه دفعه اقدام کردم. که اینم نشد و الان دارم پریود میشم. از اون دفعه ای ام که دکتر رفتم دیگه دکتری نرفتم.فقط دو تا سونوی دیگه رفتم یکیشون گفت کیست ها هست هنوزز یکیشون گفت اون سونوگرافی چرت میگه و هیچ کیستی دیده نمیشه و نرماله. حدس میزنی مشکل من چی باشه؟ 

آجیم ناخواسته باردارشد.البته ی بچه داره.منو اون هم هم عروسیم.امروز ب مامانم میگه خیلی میترسم آجی نار ...

بازم خوش به حالت خدا رو شکر خواهرت جاریته. هرچی باشه خواهرته و خیلی بدجنسی نمیکنه و هواتو داره.