2777
2789

من ۳روزه پری عقب افتاده بیبی چک هم تا دیروز گذاشتم منفی بود علائم پری هم دارم ولی هنوز نشدم یعنی باردارم؟؟ پس چرا بیبی چک منفی نشون میده؟ میتونم ۲روز دیگه آز خون بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳روزه پری عقب افتاده بیبی چک هم تا دیروز گذاشتم منفی بود علائم پری هم دارم ولی هنوز نشدم یعنی بار ...

هیچ وقت عقب ننداخته بودی؟؟؟

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
من ۳روزه پری عقب افتاده بیبی چک هم تا دیروز گذاشتم منفی بود علائم پری هم دارم ولی هنوز نشدم یعنی بار ...

همین الانم میشه بدی من دوروز پری عقب افتاد آز دادم مثبت بود فقط گفت عددش هنوز پایینه چون زود بود ولی معلوم میشه

ببین من بار اول اقدامم ۸ روز عقب انداختم‌و این طبیعیه چون هورمونا بهم میریزه...و هرموقع بی بی میزدم‌منفی میشد و آزم ندادم تا پری اومد...

من به بی بی چک اعتقاد دارم چون اگه باردار باشی و سطح هورمون بدنت بالا رفته باشه حداقل هاله میندازه...مگر اینکه لقاح دیر انجام شده باشه ک در اونصورتم ۲ روز بعد باز بی بی بزنی خط میندازه..خیلی کم‌پیش میاد بی بی نشون نده.این اعتقاد منه

لطفا جوابمو بدید خیلی فکرم مشغول شده خدا کنه باردار باشم

انشالا که باردار باشی عزیزم ولی خیلی فکرت رو درگیرش نکن تا خدای نکرده اگه نبودی ناراحت نشی 

فردا صبح برو ازمایش بده که مطمئن بشی 

به خودت مشکوکی یعنی رابطه مشکوک داشتی؟

نه بابا نگرانیم از اینه که تا حالا عقب ننداخته بودم نکنه بعد چند روز پریود بشم یا عقب افتادنش نشونه تنبلی تخمدان باشه

همین الانم میشه بدی من دوروز پری عقب افتاد آز دادم مثبت بود فقط گفت عددش هنوز پایینه چون زود بود ولی ...

ینی چند روز عقب انداخته بودید که آز دادید؟؟؟قبلش بی بی نزده بودی؟؟

منم فردا میشه ۳ روز ک تاخیر دارم.علائمیم هست که زیاد بهشون اهمیت نمیدم ..به علائم دل نمیبندم

من یه بار ۳ماه پیش سقط داشتم ولی قبل پری بیبی گذاشتم مثبت شد ولی این سری منفی میزنه

خب بنظرم صبر کن ۲ روز دیگه بی بی بزن اگه مثلت شد برو آز

آرزو میکنم که مامان شده باشی عزیزم