2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂خدانکشتت😂😂 آره ولی قرارنبود کلنگ باضربه کاری باشه که😜

نبابا از اولم قصدش ضربه کاری بوده😂😂😂

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....
چیکارش کردی؟

گفتم ک صحفه قبل

شوهرم میگفت بچه نمیخوام بعد ی روز مادرشوهرم گفت اون چون فکر میکنه بخاطر کیستت باردارنمیشی میترسه اگ اقدام کنین و باردار نشی تو دلت می شکنه

منم بهش نگفتم و قرصامو قطع کردم تاباردارشدم گفتم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
نبابا از اولم قصدش ضربه کاری بوده😂😂😂

آره دیگههههه

گولم زد حسااااابی😥😆

گفت کلنگ  معمولیه اما....😐😂

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

وای اصلا این کار رو نکنید بچه تو این دوره زمونه خیلی مسئولیت داره 

خیلی فکر کنید

زن و شوهر قبل از بچه دار شدن دوباره باید با هم به توافق برسن 

الان با زمان پدر و مادرای ما که بجه دار میشدن الکی الکی خیلی خیلی فرق داره 

خخخخخ
آره دیگههههه گولم زد حسااااابی😥😆 گفت کلنگ  معمولیه اما....😐😂

زندگیم خیییلی به زندگیت شبیهه فقط من اول راه شمام😢

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....
زندگیم خیییلی به زندگیت شبیهه فقط من اول راه شمام😢

😯😯

ازچه نظرعزیزم؟چراناراحتی حالا؟

اگه خاستی ودوست داشتی بگو

میخای خصوصی بیا که مزاحم تاپیک استارترنشیم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤