2777
2789

من نمیتونم بگم زشته خخخخخخخ ببشید اگ خواستی بگو تا برات بگم بعد پاک کنم

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

من همچین کاری کردم بهش گفتم قرص میخورم ولی نمیخوردم چون عاشق بچه بودم اونم دوست داشت ولی میگفت زوده ولی باردار نشدم تا سال بعد همون ماهی گه بهش دروغ گفتم اون ماه گفت بیا بچه دارشیم و همون ماه باردار شدم

خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذار لطفا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهتره با شوهرت صحبت کنی و راضيش کنی .حتما یه دلایلی برای بچه دار نشدن داره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دخترخاله من همین کارو کرد😞

دروغکی گفته بود قرص میخوره البته بقدری زرنگه ک ب ماهم لو نداد ولی ما خودمون گرفتیم. شوهرش خیلی ساده اس بنده خدا. ی ماه بعد از عروسیشون سریییع حامله شداز اونجایی هم ک سیاست داشت اونقدر موز و گرمیجات خورد ک بچش پسر بشه

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤

شوهرم میگفت بچه نمیخوام بعد ی روز مادرشوهرم گفت اون چون فکر میکنه بخاطر کیستت باردارنمیشی میترسه اگ اقدام کنین و باردار نشی تو دلت می شکنه

منم بهش نگفتم و قرصامو قطع کردم و بهشم نگفتم 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من همچین کاری کردم بهش گفتم قرص میخورم ولی نمیخوردم چون عاشق بچه بودم اونم دوست داشت ولی میگفت زوده ...

چ جالب

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
واسه من برعکس شد اون گولم زد😑

گول نزده مهشید خانوم کلنگ زدن. ایشون😂😂😂

زن اگر بشکند؛ شاید بماند، شاید کنارت بخوابد، غذایت را گرم کند، کودکانت را بزرگ کند، اما؛؛؛؛؛؛                              دوستت نخواهد داشت.....

من بعد ک بهش گفتم باردار اینقد ذوق کرد نامرد بعدم من گفتم تو ک بچه نمیخواستی؟؟؟

من گول نزدم

ولی چون بخاطر کیست یه دوره یک ساله قرص ضد بارداری مصرف میکردم و بعد از نخوردنش دکتر بهم گفت تا سه ماه هم ممکنه تخمک ازاد ن شه

رابطه مون به روال قبل بود که باردار شدم

بنظر من اینکارو نکن 

شوهر دخترعمه منم هی تفره میرف میگف بچه نمیخوام  زود ازاین حرفا

دختر عمم میگف گولش زدم باردار شدم الان هی گلایه میکنه میگه بچه رو دوس داره ولی اصلا مسئولیت قبول نمیکنه همه کاراش باخودمه خسته شدم وفلان 

تاهم میخواد اعتراض کنه شوهرش میگه تو دنبال بچه بودی نه من 

پس حرف نزن 

💓💓💓پسل عزیز تر ازجانم آمدنت مبارک💓💓💓
گول نزده مهشید خانوم کلنگ زدن. ایشون😂😂😂

😂😂😂خدانکشتت😂😂

آره ولی قرارنبود کلنگ باضربه کاری باشه که😜

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤