2789
عنوان

جنبه درد و دل

69 بازدید | 3 پست

اومدم نی نی سایت یه پست گذاشتم که درد و دل کنم و راهنمایی بگیرم 

و اکثرا مسخره کردن که  رمان نوشتی و واقعی نیس 

از اینجا میگم اگه جنبه هم دردی ندارین کسی مجبورتپن نکرده که حرف بزنین 

کسیم مسخره نکنین رو زخم کسی نمک بپاشین صد برابر سرتون میاد 

تجربه ثابت کرده وقتی حالت بده نباید بیای نی نی سایت چون بد تر میشه 

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

تجربه ثابت کرده وقتی حالت بده نباید بیای نی نی سایت چون بد تر میشه

تایپک اولمو بخون … من بدبخت شدم میان قضاوت میکنن … من اولش از خانوادم که بدبختم کردن دوم از هر آدمی که اومدم حالمو بدتر کنم و نمک پاشید روم نمیگذرم تو خانواده ی خودمم هست از این آدما 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تایپک اولمو بخون … من بدبخت شدم میان قضاوت میکنن … من اولش از خانوادم که بدبختم کردن دوم از هر آدمی ...

بیخیال خواهر میگذره

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨