2777
2789
عنوان

امشب از ته قلبم خوشحالم

120 بازدید | 10 پست

داداشم مرزبانه مرخصی گرفته داره می‌ره خونه خدایا شکرت به خاطر این حس الآنم درسته نمیبینمش یه شهر دیگم ولی همین ک سالمه شب می‌ره خونه راحت میخابه تا صبح جای شکر داره . خدایا محافظ همه سربازان وطنم باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوخییییی.خدا حفظش کنه براتون و شادیاتون پایدار 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

شبای قبل از استرس گریه میکردم امشب از ذوق ده بار هم بهش زنگ زدم گفت بزار امشب بخابم

بسپارش به خدا.در پناه خدا سالم باشه عزیزم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم