2777
2789
عنوان

رستوران گردان برج ميلاد

1455 بازدید | 18 پست

سلام خانمها 

كسي رستوران گردان برج ميلاد رفته ؟ كيفيت غذاهاش چطوره ؟ قيمتش چي ؟ 

به نظرتون نهار برم بهتره يا شام ؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

كسي نبود ؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرفتم ولی قیمتش گرونه تو این نت برگ تخفیفشو می زاره تازه ۱۲۵ اینا میشه نفری اگر خواستی بری شب برو تموم شهر زیر پاته نور و اینا معلوم‌میشه تو روز ک فقط لابد دود می بینی

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
كيفيت غذا افتضاححححححححححح برنج خارجي انگار مال ١٠٠ سال پيش، دو سال پيش من رفتم نفري ١٠٠ تومن بود هن ...

اي واي چه بد اينهمه پول بدي اخر هم كيفيت بد باشه كه خيلي بد 😢

اگر قصدت برج ميلاد رفتنه، برو ببين وليً غذارو رستوران گردون نخور پايينش فود كورت  داره باز بهتر ...

بازديدشو قبلا رفتم ولي فردا چون تولدمه گفتم دل بزنم دريا  يه حالي به خودم بدم خخخخ 

ولي اگه كيفيت غذاش پايين باشه نميارزه  

بازديدشو قبلا رفتم ولي فردا چون تولدمه گفتم دل بزنم دريا  يه حالي به خودم بدم خخخخ  ولي ا ...

برين سمت فرحزاد، اس پي يو، هم هواش خوبه، هم حداقل ميشه غذاشو خورد جاشم مه محشره دل ادم باز ميشه، تولدوتونم مبارك 💓💓💓💓

اره واقعا من خَيلي پشيمونم 

عسلي جون يه رستوران خوب كه راضي بودين از كيفيتش ميشه بگين ؟ 

برين سمت فرحزاد، اس پي يو، هم هواش خوبه، هم حداقل ميشه غذاشو خورد جاشم مه محشره دل ادم باز ميشه، تول ...

ممنون بابت تبريكت عزيزم 

اره اگه برج ميلاد نشه احتمالا بريم فرحزاد يا فشم 

عسلي جون يه رستوران خوب كه راضي بودين از كيفيتش ميشه بگين ؟ 

براي تولد برين طبقه اخر پاساژ ارگ، دو تا رستوران فضاي باز داره خَيلي خوبه هم غذاشون هم حس و حالش، كوبابا تَو جردن و مَس توران تَو نياورانم من خَيلي دوستً دارمً هم فضاشو هم غذاشو 

براي تولد برين طبقه اخر پاساژ ارگ، دو تا رستوران فضاي باز داره خَيلي خوبه هم غذاشون هم حس و حالش، كو ...

ممنون عزيزم 😘

یه رستوران تو امیر آباد هست به نام دالون دراز...

من همیشه دوست داشتم برم اونجا یه بار ولی نرفتم😂😂😂 چون دوستام یه عده هپلی بودن که فقط غذای سلف دانشگاهو میخوردن.  

حالا تو برو اگه خوب بود بگو یه بار برم خودم🙆🙆

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم