2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خانواده ضعیف

153 بازدید | 7 پست

من خودم تو یه خانواده متوسط بزرگ شدم. ولی تا وقتی توانایی ساپورت مالی بچه هاتونو ندارین لطفا اونا رو به دنیا نیارین. درسته که خدا بزرگه اما خدا بهتون عقل داده و استفاده نکردن از این عقل خودش بزرگی خدا رو زیر سوال میبره! لطفا یه انسان رو پر از غم و کمبود و تروما نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم استارتر اون تاپیک همه چیزو تو ظاهر میدیده ،آدم باید یه خورده عزت نفسم داشته باشه مقایسه کردن خودش با اطرافیان باعث این عذابا شده خیلیا رو دیدم فقیرن ولی اینجوری نیستن

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

به نظرم استارتر اون تاپیک همه چیزو تو ظاهر میدیده ،آدم باید یه خورده عزت نفسم داشته باشه مقایسه کردن ...

دیگه وقتی کسی کفش سالم نداشته باشه خیلی باید ببخشید احمق باشه که بهش فکر نکنه. درسته که نباید سرتو پایین بگیری اما خود عزت نفس هم وقتی به وجود میاد که یه سری حداقل ها رو داشته باشی.

پولدارا بگین خرید بدون دغدغه و با خیال راحت چه حسی داره اینکه هر خوراکی یا لباسی و بدون اینکه به پولش توجه کنی بخری 

من ک اول بابد پولش و ببینم 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
پولدارا بگین خرید بدون دغدغه و با خیال راحت چه حسی داره اینکه هر خوراکی یا لباسی و بدون اینکه به پول ...

منم همینطور ، ضعیف نیست خونوادم ولی همیشه موقع خرید لباس و اینا اولین چیزی که توجه میکنم قیمته