من خودم تو یه خانواده متوسط بزرگ شدم. ولی تا وقتی توانایی ساپورت مالی بچه هاتونو ندارین لطفا اونا رو به دنیا نیارین. درسته که خدا بزرگه اما خدا بهتون عقل داده و استفاده نکردن از این عقل خودش بزرگی خدا رو زیر سوال میبره! لطفا یه انسان رو پر از غم و کمبود و تروما نکنید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم استارتر اون تاپیک همه چیزو تو ظاهر میدیده ،آدم باید یه خورده عزت نفسم داشته باشه مقایسه کردن خودش با اطرافیان باعث این عذابا شده خیلیا رو دیدم فقیرن ولی اینجوری نیستن
به نظرم استارتر اون تاپیک همه چیزو تو ظاهر میدیده ،آدم باید یه خورده عزت نفسم داشته باشه مقایسه کردن ...
دیگه وقتی کسی کفش سالم نداشته باشه خیلی باید ببخشید احمق باشه که بهش فکر نکنه. درسته که نباید سرتو پایین بگیری اما خود عزت نفس هم وقتی به وجود میاد که یه سری حداقل ها رو داشته باشی.