2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرکسی رو دیدم ضرر کرده جز یکی از مردها که ۱۵ ساله توی فارکس هستو یک درآمد مداوم و قابل قبول میشه گفت ...

عزیزم اینکار ضرر توش نیست اونیکه میگه من ضرر کردم 

دنبال سود لحظه ای بوده و به محض ضرر جای اینکه صبر کنه تا ضررش جبران بشه سریع از کار در میاد بازار اینجور آدما رو زود بلاک می‌کنه 

اون کسی که میگی موفقه بخاطر صبر و حرفه ای بودنشه

عزیزم اینکار ضرر توش نیست اونیکه میگه من ضرر کردم دنبال سود لحظه ای بوده و به محض ضرر جای اینکه صبر ...

درسته عزیزم آماتور ها مدیریت ریسک ندارن .

یکیش خودم این هفته چندتا شت کوین و میم کوین خریدم به امید اینکه سود بده 🤣 

درسته عزیزم آماتور ها مدیریت ریسک ندارن .یکیش خودم این هفته چندتا شت کوین و میم کوین خریدم به امید ا ...

فروختی یا داری؟

من که الان تا گردنم تو ضررمم 

شانسه منه بخدا هر وقت پول دستم اومد خرید کردم بازار اصلاح خورد 😭😭

فروختی یا داری؟من که الان تا گردنم تو ضررمم شانسه منه بخدا هر وقت پول دستم اومد خرید کردم بازار اصلا ...

عزیزم این آلت سیزن و بولران ساده توضیح میدی بفهمم چی میگن 

من اصلا از این بازار سردرنمیارم فقط واسه هیجاناتش یه مقدار کمی ارز خریدم 

نه بابا نفروختم میگن کف کوتاهه میگن فوری میکشه بالا

الان دو روزه که اینجوریه😭

ای خدا چی میشه فردا پولم دوبل بشه😂😂شب یلدا دلم شاد شه 😂😂

ولی جدا از سودش استرس زیاد داره 😎😂

عزیزم این آلت سیزن و بولران ساده توضیح میدی بفهمم چی میگن من اصلا از این بازار سردرنمیارم فقط واسه ه ...

عزیزم خیلی ساده بخوام بگم آلت سیزن یه دوره س تو این بازار زمانی که بیت کوین ثابته یا کاهش قیمتی داره میم کوینا روند صعودیه خوبی دارن نسبت به بیت کوین میشه آلت سیزن 

بولران هم وقتی یه اتفاق جهانی میفته که تو قبمتا تاثیر می‌ذاره بهش میگن بولران مثلا چند روز پیش ترامپ گفت می‌خوایم یه استراتژیک تو بیتکوین ایجاد کنیم قیمت بیت کوین رفت بالای 108دلار بعد فدرال گفت نه همچین چیزی ممکن نیست چون مالک بیتکوین نیستیم سر همین الان بازار نزولی شده 

شما خیلی حرفه ای بهش نگا نمکنی نمی‌خواد وارد این اصطلاحات بشی خرید کن سود کرد بفروش 

تو مگه چندهزار دلار بالانس داری؟

عزیزم شما مگه یه دلار کار می‌کنی ؟

خیلی اشتباهه کسی با دلار کار می‌کنه که خیلی تحلیلگر خوبی باشه 

چون وقتی به دلار کار کنی به دلار هم ضرر می‌کنی بخاطر همین جبران ضرر خیلی سخته با این نوسان قیمت تار

من هر بار ده تومن می‌ذارم به سود دلخواهم که رسیدم سود رو میکشم بیرون با اصل پولم کار میکنم تو این یه سال تقریبا صد تومن سود کردم😕✌🏻

عزیزم خیلی ساده بخوام بگم آلت سیزن یه دوره س تو این بازار زمانی که بیت کوین ثابته یا کاهش قیمتی داره ...

مرسیییی

با جمله آخرت حال کردم 😂 البته ضرر هم کنم واسم مهم نیس

بعد یه سوال دیگه ...

توی یکی از صرافی هایی که من هستم اردر نمیشه گذاشت اما خودم هرروز قیمتها رو چک میکنم 

به نظرت برم توی یه صرافی دیگه یا نه؟