2777
2789
عنوان

امشب تصادف کردیم

319 بازدید | 14 پست

امشب تصادف کردیم ما پراید داریم اونام با پراید بودن

راننده شون خسته بود انگار یه لحظه خوابش برده سرعتشم زیاد بود  منحرف شد از آینه بغل سمت راننده تا سپر عقب ماشین ما نابود شد

یه مقدار عصبی بود ولی خوب نزدیک شهر اونها بودیم زنگ زد تا پلیس رسید فامیلای اونم رسیدن زیر بار نمی‌رفت که مقصره ولی پلیس صورتجلسه کرد و رفت 

مرده بیچاره جوون بود می‌گفت از صبح رفتم پرتقال چینی 

می‌دونم اونی می‌ره پرتقال چینی ساعت شش باید سر باغ باشه اونم حدود صد کیلو متر با شهرشون فاصله داره حدودا چهار صبح بیدار شده  تا پنج عصر که تصادف کردیم سرپا بوده

ای خدا کی میخواد وضع درست بشه

کی مردم رنگ آرامش میبینن؟

خودمون لنگ یه قرون دوهزار پولیم ولی واقعا دلم برا اون بیچاره سوخت امشب چ حالی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آدم که با خواب آلودگی رانندگی کنه انتظار تصادف هم باید داشته باشه.

بعضی وقتها آدم محبوره

منم امروز خیلی خوابم میومد،سه ساعت با خواب آلودگی رانندگی کردم تا رسیدم خونه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بعضی وقتها آدم محبورهمنم امروز خیلی خوابم میومد،سه ساعت با خواب آلودگی رانندگی کردم تا رسیدم خونه

آره اونم مجبور بوده 

تو باغ مردم که نمیتوانسته بخوابه تازه چن تا کارگر دیگه هم باهاش بودن باید اونا رو میرسوند 

آره اونم مجبور بوده تو باغ مردم که نمیتوانسته بخوابه تازه چن تا کارگر دیگه هم باهاش بودن باید اونا ر ...

خدا کمکش کنه 

براش دعا کن،انشالله چرخ روزگار براش بچرخه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بعضی وقتها آدم محبورهمنم امروز خیلی خوابم میومد،سه ساعت با خواب آلودگی رانندگی کردم تا رسیدم خونه

ما زیاد برامون پیش اومده حتما زدیم کنار خوابیدیم، چون اگر تصادف کنی اصلا قابل جبران نیست