2777
2789

ضد آفتاب بزن

بعد از یه مدت استفاده مداوم به صورت شبانه روزی و در داخل و خارج از منزل ، باعث برطرف شدن لک میشه

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ضد آفتاب بزن بعد از یه مدت استفاده مداوم به صورت شبانه روزی و در داخل و خارج از منزل ، باعث برطرف ش ...

ممنون عزیزم 

امتحان میکنم انشاالله که جواب بده

ممنون میشم واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین   
ممنون عزیزم  امتحان میکنم انشاالله که جواب بده

جواب میده ان شاء ا...

یه خانم از اقواممون صورتش سوخت و لکه های بزرگی روی صورتش موند بعد یه خانم دکتر داروساز بهش گفت شبانه روز ضد آفتاب بزنه و صورتش موقع شست و شو با شامپو بچه بشوره.علاوه بر اینکه لکه ها رفتن صورتش هم خیلی بهتر شد و رنگ پوستش بازتر شد😆

البته چون نواحی لک شده برای اون خانم خیلی بزرگ بود حدود ۱ الی ۲ ماه طول کشید تا مثل روز اولش شد.

زندگیم نیاز به یه معجزه داره. یه(صلوات)برام از ته دل بفرست اگه امکان داره.ممنون.
جواب میده ان شاء ا... یه خانم از اقواممون صورتش سوخت و لکه های بزرگی روی صورتش موند بعد یه خانم دکت ...

پسر منم پشت پاش سوخته آلفا و کلاسنت زدم خیلی بهتر شده اما هنوز جاش هست اگ ضدآفتاب بزنم خوب میشه

پسر منم پشت پاش سوخته آلفا و کلاسنت زدم خیلی بهتر شده اما هنوز جاش هست اگ ضدآفتاب بزنم خوب میشه

من چیزی رو که دیده بودم گفتم ان شاء ا... که مفید باشه و شما هم ازش نتیجه بگیرید.

به خاطر امضات ۱۴ صلوات فرستادم

روحشون قرین آرامش باشه🙏