2777
2789
عنوان

کسایی ک جوانه گندم خوردن بیان

311 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من میخوام واسه چاقی بدن جوانه گندم بخورم وزنم هم زیاد کم نیست که بگم واقعا دیگ خیلی لاغرم ، هرکیم میرسه میگه نخور وای تو اندامت عین مانکنه تیپ بدنیم حالت ساعت شنی داره ینی دقیقا عین ساعت ساعت شنیه کمرم اندازه دو بند انگشت رون و باسنمم اوکیه بد نیست ولی خب دوس دارم یکم پر تر بشم چون قدم بلنده این مدل زیاد برا خودم جذاب نیست حتی نامزدمم خیلییی از اندامم خوشش میاد و میگه اصلا چاق نشو ولی خودم دلم میخواد حداقل ۵ ، ۶ کیلو اضافه کنم کسی اینجا هست جوانه گندم خورده باشه و تاثیری رو بدنش دیده باشه ؟ میشه راهنماییم کنین اگه خوردین نظراتتون رو بگین 

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوانه گندم فقط روی تپلی صورت اثر میزاره و هیچ کاری به بدن نداره:))

وای نه تورو خدااا پس من چیکار کنممم 😐🤣💔

من برا خاصیتش تو همه غذاهام یه قاشق میریزم باعث لعاب انداختن خورشتم میشه محشره ولی نمیدونستم چاقمم میکنه من همینجورم چاقم 🤕

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
من برا خاصیتش تو همه غذاهام یه قاشق میریزم باعث لعاب انداختن خورشتم میشه محشره ولی نمیدونستم چاقمم م ...

آره من شنیدم خیلی چاق میکنه 

بعد میگن که مزش خیلی بده شما تو خورشتت میریزی مزه غذات رو تغییر نمیده عزیزم ؟

شما خودت مصرف کردی ؟

واقعا از نظر من وقتی متناسب و مانکن هستی، تلاش برای اضافه وزن با عرض معذرت حماقته!

حالا خود دانی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
واقعا از نظر من وقتی متناسب و مانکن هستی، تلاش برای اضافه وزن با عرض معذرت حماقته!حالا خود دانی

نمیدونم الان خیلی خوبم ولی حس میکنم اونجوری میتونم بهترم بشه