2777
2789
عنوان

کسایی ک جوانه گندم خوردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 29 پست
آره من شنیدم خیلی چاق میکنه بعد میگن که مزش خیلی بده شما تو خورشتت میریزی مزه غذات رو تغییر نمیده عز ...

نه اصلا اینقدم خورشتم جا افتاده و لعاب دار میشه حتی برا بچم تو خاگینه هم میریزم تو عدسی و سوپ و خوراک لوبیا و انواع خورشتا هم که محشر میشه مستقیم نریز تو خورشت چون گوله گوله میشه با یکم اب خورشت مخلوط کن قشنگ که یکدست شد به خورشتت اضافه کن 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم الان خیلی خوبم ولی حس میکنم اونجوری میتونم بهترم بشه

خیرخواهت هستم که دارم بهت میگم...

وگرنه برای من چه ضرری داره که چاق بشی؟!

نکن این کار رو...

جوانه گندم در واقع ویتامین ب داره. و ویتامین ب اشتها رو زیاد میکنه و وقتی اشتها زیادتر بشه خب آدم بیشتر میخوره و چاق میشه.

اما شروعش با خودته، ولی اتمامش دست خودت نیست! معده.ات که گشاد بشه دیگه نمیتونی بگی خب کافیه دیگه نمیخوام چاق شم! مجبوری بخوری!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیرخواهت هستم که دارم بهت میگم...وگرنه برای من چه ضرری داره که چاق بشی؟!نکن این کار رو...جوانه گندم ...

بله اینم درسته 

واقعا تو دو راهیم 

شاید نخورم 

واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺

نه اصلا اینقدم خورشتم جا افتاده و لعاب دار میشه حتی برا بچم تو خاگینه هم میریزم تو عدسی و سوپ و خورا ...

چه جالب !خوبه خب 

بله اینم درسته واقعا تو دو راهیم شاید نخورم

نخوررررر... الان جوونی‌ سنت بالاتر بره خواهی نهواهی وزنت بالا میره

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
نخوررررر... الان جوونی‌ سنت بالاتر بره خواهی نهواهی وزنت بالا میره

باشه واقعا نظرمو عوض کردی هاا🥲🤣♥️

باشه واقعا نظرمو عوض کردی هاا🥲🤣♥️

قطعا خیرت رو میخوام.

من ۴۳ سالمه. سالها مانکن بودم... الان شکم و پهلو درآوردم... خود به خود آدم اضافه میشه با افزایش سن