2789
عنوان

رسم یلدایی

265 بازدید | 8 پست

من نامزدم چون فردا شیفت بود و منم کلا تنهام این چند وقت واسه اینکه شب یلدا هم اون تنها نباشه هم من امروز اومده بود خونمونو منم واسش ساندوبچ مرغ و پاستا و کبک و هندونه و انار و ژله درست کردم...و این درحالیه که نامزدم اینا رسم یلدایی ندارن کلا🧑‍🦯‍➡️ خودمونم ریاد اهل این رسم نیستیم البته ولی اینجا دیدم این چند وقت بقیه نامزدن یلدایی میارن براشون حسودیم شد🧑‍🦯‍➡️

حسودی خوب نیست ولی خب🧑‍🦯‍➡️ حسودیمم نشد بیشتر دلم گرفت

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

ولش کن عزیزم اصلش خودت و نامزدی که باهم حال خوب داشته باشین

ارهه خیلی خوب بود واقعاا جوکرم نشستیم دیدیم واسم گلم اورده بود🥲🥺ولی باز احساس ناکافی بودن به من دست داد اینجا همه طلا گرفتن🥲😂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🙁یه واقعیتی بهت بگم

زندگی مشترک پر از دل گرفتن و دل شکستن و این چیزاست چون همه یه کمبودایی حس میکنند ک از اعماق وجودشون دلشون میشکنه اما باید زندگی بسازی چون اینا حاشیس ولی خب همینکه شبی خوب ساختی واقعا جای تحسین داره از لحظاتت لذت ببر

🙁یه واقعیتی بهت بگمزندگی مشترک پر از دل گرفتن و دل شکستن و این چیزاست چون همه یه کمبودایی حس میکنند ...

بله منم میدونستم که نمیدونه این رسمو و چیزی قرار نیست بیاره و خیلیا بهم گفتن چیزی تدارک نبین براش ولی صرفا از روی دل خواستم واسش تدارک خوب ببینم و ثانیه اخر پاستا و ژله‌رم اضافه کردم...ولی باز ته دلم حس کردم ازون رسمای تازه عروسی و اینا دوست دارم🧑‍🦯‍➡️

مرسی از حرفای قشنگتون❤️❤️❤️

ماهم رسم نداریم عزیزم اینجا و اینستا رو ول کن هر جا رسم و رسومات خاص خودشون دارن قرار نیست پایبند به ...

بله راست میگید😂🤝🤝

منم واقعا رسم نداشتم البته تو فامیل بعضیارو دیده بودیم میبرن ولی اونقدررررر رایج نبود بینمون نمیدونم چرا اینقدر اینجا رسم معروفیه😂🧑‍🦯‍➡️