2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 🖤

116 بازدید | 13 پست

چندین ماهه با پدرم حرف نمیزنم نمیتونم ببخشمش چندین ماهه حتی سر سفره ننشستم چندین ساله از ته دلم نخندیدم فقط و فقط تنها اشتباه من تو زندگیم جدا شدنمه البته برای خودم اشتباه نبود برای پدرم  چرا  .. حرف مردم اهمیت بیشتری داشت 

از وقتی یادم میاد از 17سالگیم تا الان دارم کار میکنم پشتوانم خودم بودم هر چیزی خواستم خودم گرفتم سرکارم درس خوندم مرخصی نمیدادن  بابام انقد براش بی ارزش بودم که لپتاب میخواستم گفتم پیش پرداخت بدم بازنشسته ای بقیشو قسطی من میدم فقط بیا اونجا تاییدش کن کدملیتو حتی اینکارم نکرد بعد من وقتی تومور مغزی گرفت کل پس اندازمو دادم حتی دو شیفت کار کردم که تو خونه کمبودی نباشه پدرم خیالش راحت باشه  🤦🏻‍♀️ 

بعد اسمشو گذاشته پدر ..پدری که تو سخت ترین شرایط شرایطو برام سخت تر کرد از پا در بیام حتی اونروزی که گفتم میخوام برم دانشگاه گفتش تو هیچ ببخشیدا گو..ه.ی نمیشی رو یادمه 

خدایا کمکم کن ازمونو قبول بشم کمکم کن من دیگ خسته شدم از این وضع 🤲🏻انقددد غم تو دلمه ولی باز سرپا موندم باز امید دارم 

خدایا امیدمو ناامید نکن 

میشه برام از ته دلتون دعا کنین لطفا 🥲😔

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷

منم

چشم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

تاپیک اخرم😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بابام موقعی که قبول شده بود آبجیم زمان کنکورش بهش گفته ریدی خودت,فقط بخاطر شهرش😏که۲ ساعت فاصلس ...

میفهمم شکستنشو منم خورد شدم البته خیلی حرفا زد ولی این یدونه یادم نمیره ... انشالله خواهرت به هر جا میخواد برسه 🤲🏻🌿♥️مهم انگیزشه و هدفش 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷