2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طلاق نگرفتم ،شوهرم فوت کرد از لحاظ مالی مستقلم ،میخوام خونه بخرم که دیگه کامل مستقل زندگی کنم

خدا رحمتش کنه والا بعد چند سال زندگی سخته بازم برگردی به خونه پدری

خدا رحمتش کنه والا بعد چند سال زندگی سخته بازم برگردی به خونه پدری

اره خیلی سخته ،با کلی جلسات روان درمانی تازه دارم به زندگی برمی‌گردم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
به نظرم حتما برو سر کارنهایت بعد یک سال می‌تونی تصمیم بگیری آیا از نظر خونه هم باید جدا بشی از خانوا ...

انگار کار همونجا ریخته که خودش انتخاب کنه بره. مردا کار گیرشون نمیاد چ برسه خانما

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

چند سالتونه؟

۳۳

💜                                                                                                                                                                                                                                           
انگار کار همونجا ریخته که خودش انتخاب کنه بره. مردا کار گیرشون نمیاد چ برسه خانما

فعلا که اسی شاغله 🤡🤡🤡

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶