2777
2789

من جدا شدم ولی باخانوادم خیلی سخته اصلا نمیتونم باهاشون بسازم از ی طرفم نمیذارن جدا زندگی کنم بد میدونن

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه روح و روان خودم بهم ریختحتی سه اتاق جدا نداشتم راحت دراز بکشم یه اتاق داشتن اونم برادرم با زنش ا ...

منم می‌خوام توافقی جداشم به جای مهریه پسرمو بگیرم الآنم خونه‌ی پدرمم همسرم راضی به طلاق نیست میخواد اذیتم کنه

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
من جدا شدم ولی باخانوادم خیلی سخته اصلا نمیتونم باهاشون بسازم از ی طرفم نمیذارن جدا زندگی کنم بد مید ...

واقعا سخته حتی نمیتونی راحت حموم بری 

یه رپزایی دلت میخاد از جات تکون نخوری هی میان میگن چرا بلند نمیشی چقد میخابی و ...

منم می‌خوام توافقی جداشم به جای مهریه پسرمو بگیرم الآنم خونه‌ی پدرمم همسرم راضی به طلاق نیست میخواد ...

فقط برا اینکه مهریه ندن اذیت میکنن

منم بچه داشتم بچم فوت شد دیگه نتونستم باهاش زندگی کنم

واقعا سخته حتی نمیتونی راحت حموم بری یه رپزایی دلت میخاد از جات تکون نخوری هی میان میگن چرا بلند نمی ...

من شاغلم دهنمو سرویس کردن اگه تو خونه بودم ک تاالان خودکشی رو شاخش بود

چندسالته

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒  (آقایون درخواست دوستی ندید من اعصاب ندارم یچی میگم بهتون) کاربرسال ۹۷ هستم که الکی الکی ترکیدم😒

مثلا تایمی که میخونیم به هم بگیم چون یک هفتس لای کتابو باز نکردم اینجوری باشه بهتره که فقط ساعت هاشو ...

والا راستش من اهل ساعت زدن نیستم 

فقط حجمی کار میکنم 

ساعت بهم استرس میده 

اصلا تایم نمیگیرم 

من میرم کتابخونه و از بالای لیست شروع میکنم به خوندن 

هر وقت تموم شد برمیگردم خونه 

مثلا این یه نمونه برنامه منه 

من اولش سرکار نمیرفتم دیگه انقد اذیتم کردن رفتم سرکار و مستقل شدم

الان یعنی جدا زندگی میکنی؟