2777
2789

مطمئنم اگر به خانواده من بگیم قبول می کنن ولی مامانم با اینکه میگه اولویت خواسته ی خودتونه یکم ناراحت میشه و توقعش میشه

مادر شوهرم اینا هم میرن باغ با فامیل ها که شوهرم اصلا فامیل های مادرش رو دوست نداره چون بیشتر مسخرمون می کنن و امر و نهی می کنن و شوهرمو‌ می برن زیر سوال منم نمی تونم طرفداری نکنم

دل مون واقعا می خواد تنها خودمون کنار هم باشیم

خونه ی مادر شوهرمم زندگی می کنم تو یه ساختمان هستیم

چیکار کنیم بنظرتون؟

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه ش یه شبه هر جور جفتتون راضی هستین ..منم با شوهرم تنهام 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
به دوتا خانواده بگین،امسال دوستامون از قبل دعوتمون کردن

دیگه بدتر🥲

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

هیچی بگید میخایم دو نفره جشن بگیریم بعدم شب برید یه سر مهمونی اونجا و بیاید فهمش راحته شما یه خانواده دو نفره آید نیازی ندارع برای تنها بودنتون توضیح بدید

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
پاشید برید سفره خونه با موزیک زنده به مادر بگو خونه مادرشوهرم هستم به مادرشوهرت بگید خونه مادرت هستی ...

خجالت می کشم خیلی

خب چرا نمیرین خونه مامان خودت

دوست داریم تنها باشیم کنار هم

چرا؟

هردو خانواده رو دوست و رفیق حساسن و منو شوهرم انگار بچهای 14/15 ساله هستیم و هیچی از زندگی سرمون نمیشه