2777
2789
عنوان

خواهشا جدی بگیرید لطفا

81 بازدید | 6 پست

عرض سلام و ارادت

روز و روزگار بر وفق مرادتون باشه انشاءالله...

خواهشی که از شما داریم لطفا #سفره و یا چیدمان #یلدا تون رو  به تصویر نکشید.

تو استوری یا وضعیت  یا....   به نمایش نذارید.

خیلی از پدرها و مادرها با دیدن این تصاویر شرمنده خانواده ها وفرزندان خود می شوند که نمیتوانند همه چیز رو مثل شما تهیه کنند یا برعکس.

همدردی با فقرا کمترین کاری است که از عهده همه برمیاد.

#یلدا نزدیک است، #دست_بگیریم

شب سردی بود … پیرزنی به میوه فروشی توی خیابون زل زده بود و به مردمی که میوه میخریدند نگاه میکرد. شاگرد میوه فروش تند تند پاکت های میوه رو توی ماشین مشتری ها میذاشت و انعام می گرفت.

پیرزن با خودش فکر میکرد چی میشد اونم میتونست میوه بخره ببره خونه … رفت نزدیک تر، چشمش افتاد به جعبه چوبی بیرون مغازه که میوه های خراب و گندیده داخلش بود … با خودش گفت چه خوبه سالم ترهاشو ببره خونه. میتونست قسمت های خراب میوه ها رو جدا کنه و بقیه رو بده به بچه هاش، هم اسراف نمیشد هم بچه هاش شاد میشدن …

برق خوشحالی توی چشماش دوید.. دیگه سردش نبود ! پیرزن رفت جلو نشست پای جعبه میوه؛ تا دستش رو برد داخل جعبه، شاگرد میوه فروش گفت : دست نزن نِنه ! وَخه برو دُنبال کارت ! پیرزن زود بلند شد … خجالت کشید ! چند تا از مشتریها نگاهش کردند ! صورتش رو قرص گرفت … دوباره سردش شد ! راهش رو کشید رفت …

چند قدم دور شده بود که یه خانمی صداش زد : مادر جان … مادر جان ! پیرزن ایستاد، برگشت و به زن نگاه کرد ! خانم  لبخندی زد و بهش گفت اینارو برای شما گرفتم ! سه تا پلاستیک دستش بود پر از میوه … موز و پرتغال و انار …

پیرزن گفت : دستِت دَرد نِکُنه نِنه… من مستحق نیستم

زن گفت : اما من مستحقم مادر من … مستحق داشتن شعور انسان بودن و به هم نوع توجه کردن … اگه اینارو نگیری دلمو شکستی ! جون بچه هات بگیر !

زن منتظر جواب پیرزن نموند … میوه هارو داد دست پیرزن و سریع دور شد …

پیرزن هنوز ایستاده بود و رفتن زن رو نگاه میکرد … قطره اشکی که تو چشمش جمع شده بود غلتید روی صورتش …

دوباره گرمش شده بود …

با صدای لرزانی گفت :پیر شی ننه …

پیر شی ! خیر بیبینی خداخیرت بده

ایناخیلی مهم هستن

نزدیک #شب_یلدا هوای فقیر هارو هم داشته باشیم...

تلویزیون پر تصاویره مغازه ها همه جا.نطدت چیه دنیا رو تعطیل کنن.بابا ببینید لذت ببرید.من خودم تنهام خبریم‌نیست ولی چرا با دیدن اینا کیف نمیکنن جشن سنتیه قرار نیست همه مثل هم باشن.با کمترینا دور هم خوشباشن خجالتم نکشن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#یلدا نزدیک است، #دست_بگیریمشب سردی بود … پیرزنی به میوه فروشی توی خیابون زل زده بود و به مردمی که م ...

یاد مادر خودم افتادم😢

ماهممون بچه یتیم بودیم 

مارو ب سختی بزرگ کرد

آی خدااااا اشکمو دراوردی

کاش هیجکس این متنو درک نکنه

کاش همه پولدار باشن

کاش هیچکس فقیر نباشه

.

تلویزیون پر تصاویره مغازه ها همه جا.نطدت چیه دنیا رو تعطیل کنن.بابا ببینید لذت ببرید.من خودم تنهام خ ...

درسته حرفات ولی خیلیارو دیدم حسرت خوردن واقعا پولی نداشتن وسیله بخرن و پیش خانوادشون شرمنده بودن

درسته حرفات ولی خیلیارو دیدم حسرت خوردن واقعا پولی نداشتن وسیله بخرن و پیش خانوادشون شرمنده بودن

زندگی همینه دیگه.هر کیو نگاه کنی یه حسرتی داره.خودنمایی خوب نیست ولی نمیشه گفت فلان کارو نکنید.اصلا اونایی که ندارن اکثرا گوشی با این قابلیتا ندارن.تو زمان کرونا که گفته بودن برنامه شاد نصب کنید یه پدر گوشیش ساده بود اومده بود مغازه موبایلی که فلان‌برنامه گفتن‌نصب کنید گفت اقا این گوشیا نمیشه اکثرا هم همینن.خود من خود شما هم کلی چیز به دلمونه.نمیشه دنیا رو کنترل کنیم .ماهیت اینستا عکس و فیلمه من میدونم برم خیلی چیزا میبینم پس باید رو خودم کار کنم.من یه مدت کم میومدم سایت بعد به نظرم زباد شد به دلایلی که دیدم دارم اذیت میشم خیلی کم میام‌دیگه امروز یکم شرایط فرق داشت بیشتر اومدم ولی شده سه چهار روز اصلا نیام.برا اذیت نشدن باید خودمونو عوض کنیم نه دنیا رو.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷