2789

سلام عشق جان ها 😍

خانما اگه خدا بخواد میخوام بیمارستان تخت جمشید زایمان کنم اما تازگیا یه چیزایی راجب بهش شنیدم😯

میگن تخت جمشید بچرو الکی نگه میدارن فقط به خاطر پول 😕میخواستم بدونم صحت داره😌

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

آخی عزیزم به سلامای.اطلاعی در مورد بیمارستان تخت جمشید ندارم گلم.انشالله به سلامتی فارغ شی عزیزدلم😍😍😍😍

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخی عزیزم به سلامای.اطلاعی در مورد بیمارستان تخت جمشید ندارم گلم.انشالله به سلامتی فارغ شی عزیزدلم😍 ...

فدات بشم گلم

نازگل سینم خیلی نگرانم کرده تو یکیش پر از قلمبه شده خیلیم درد داره تا دستمم درد گرفته

عزیزم صلوات میفرستم به سلامتی پسر خوشگلتو به آغوش بگیری😘😘😘

مرسی قشنگم 

انشاالله توام جیگر گوشت و سالم بغل کنی و خستگیت در بره 

لکه بینیت خوب شد

فدات بشم گلم نازگل سینم خیلی نگرانم کرده تو یکیش پر از قلمبه شده خیلیم درد داره تا دستمم درد گرفته

اشکالی نداره غدد شیردهیته عزیزم.ماساژ سینه انجام دادی؟این روزا باید نوک سینه تو تحریک کنی و با روغن زیتون ماساژ بدی تا سینه ت نوک دار بشه و آماده برا شیردهی.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
مرسی قشنگم  انشاالله توام جیگر گوشت و سالم بغل کنی و خستگیت در بره  لکه بینیت خوب شد

فدات بشم‌الهی..امروز تا الان جیزی ندیدم شکر خدا..دعاهای شما اثر کرده فک کنم نی نیم داره جون میگیره😍😍😍دیگه نمیخواد مامانشو اذیت کنه😘😘😘فقط میترسم برم دستشویی راه برم بلند بشم😂😅😂😅😂😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اشکالی نداره غدد شیردهیته عزیزم.ماساژ سینه انجام دادی؟این روزا باید نوک سینه تو تحریک کنی و با روغن ...

نوک داره یه عالمه هرچی بگم بازم کمه😂😂😂

اره عزیزم

گلم من اونجا زایمان کردم، کادرش عالیه. فقط درمورد سوالت گمانم جوابش نمیدونم. دخترم زردی داشت قسمت نوزادانش بستری شد. 

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
فدات بشم‌الهی..امروز تا الان جیزی ندیدم شکر خدا..دعاهای شما اثر کرده فک کنم نی نیم داره جون میگیره😍 ...

عزیزم انشالله زودی حل میشه مشکلت.نگران نباش.

عزیزم انشالله زودی حل میشه مشکلت.نگران نباش.

قربون دلت برم تا دعاهای شما هست من حالم خوبه😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
فدات بشم‌الهی..امروز تا الان جیزی ندیدم شکر خدا..دعاهای شما اثر کرده فک کنم نی نیم داره جون میگیره😍 ...

خدارو هزار بار شکر عزیزم 

نی نی جون مامانش و محکم چسبیده فقط تو استرس نداشته باش گلم تا جایی که میتونیم از توالت فرنگی استفاده کن و استراحت کن