2777
2789
عنوان

پارسال امروز خواستگاریم بود

347 بازدید | 13 پست

پارسال امروز خواستگاریم بود 

باهاش ۳ ماه در ارتباط بودم

معرفی شده بودیم

مامانش عیب وایراد گذاشت روم ومنم همون شب جواب منفی دادم

۴ماه بعدش با کس دیگه رفتم تو رابطه ایشونم خیلی آدم محترمی هستش ولی ۳روز پیش سر یه جریانی قهر کردیم معذرتم خواستم ولی سر بسته جوابمو داد منم بیخیال شدم

برام خیلی مهم بود امشب تنها نباشم

ولی انگار قسمت منم اینه!🫠

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

مرسی عزیزم❤️

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

سال پیش یکی از دوستام خواستگاریش بود الان بارداره برام جالب بود گفتم بگم ولی همه چی ازدواج نیست دوست ...

زودپزم اینجور نیست اینقدر سریع🫠

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
سال پیش یکی از دوستام خواستگاریش بود الان بارداره برام جالب بود گفتم بگم ولی همه چی ازدواج نیست دوست ...

نه من زیاد درگیر ازدواج نیستم

حتی با پارتنر الانمم قول وقرار ازدواج نداشتم

ولی خب من متاسفانه تاریخ هارو فراموش نمیکنم

تاریخ اولین قهرمون با اکسمو هم یادمه!

خدابزرگه سال دیگه دیدی یهو باردار هم بودی خدا جبران میکنه

با کس دیگه نمیخوام

فقط با پارتنر الانم🥲

ان شاالله

چیکارکردی مگ

با کی؟

با دوست پسرم؟

هیچی قهر کردم لج کردم گفتم نمیخوام تو منو برسونی میخوام با اسنپ برم

من داروی اشتها اور میخورم

واقعا از گرسنگی مغزم هنگ کرده بود

خودمم خیلی پشیمونم

با کی؟با دوست پسرم؟هیچی قهر کردم لج کردم گفتم نمیخوام تو منو برسونی میخوام با اسنپ برممن داروی اشتها ...

برای چاق شدن چی میخوری؟ 

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
برای چاق شدن چی میخوری؟

شربت زینک