2777
2789
عنوان

دارم از غصه دق میکنم💔(نیاز به حس6️⃣)

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 28 پست
بیام پی وی؟

باشه گلم منتها گفتی دو روزه؟واسه اونا دو هفته ای هست اومده،عروس خودشون پشت پنجره بوده،اینم اومده بالکن نشسته رو طناب،بعد شوهر خواهرم که رفته پیشش،نشسته رو سرش و تشریف آورده خونه😄

👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه گلم منتها گفتی دو روزه؟واسه اونا دو هفته ای هست اومده،عروس خودشون پشت پنجره بوده،اینم اومده بال ...

اخی عزیزم نه مال من دو روزه که رفته

اونم رو سر و شونه همه میشست پس احتمالا رفته خونه یکی دیگه

همین که بدونم جاش امنه حالش خوبه کافیه برام

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
اخی عزیزم نه مال من دو روزه که رفتهاونم رو سر و شونه همه میشست پس احتمالا رفته خونه یکی دیگههمین که ...

ای جانم انشالله برمیگرده،خواهرم میگفت همش دنبال آگهی و کاغذ روی درو دیوار بودیم که اگه صاحبش بود،برگردونیم،شمام خواستی چند تا سوپری و نانوایی آگهی کن😇🥰

👨‍👩‍👧
ای جانم انشالله برمیگرده،خواهرم میگفت همش دنبال آگهی و کاغذ روی درو دیوار بودیم که اگه صاحبش بود،برگ ...

همه جا پخش کردم💔 کاش اگه دست کسی رفته مثه خواهر شما مهربون باشه

عزیزم حس ششم علم غیب نداره که.. ولی انشاالله پیدا میشه نگران نباش.. عروس هلندیت چون دستی هست احتمال داره کسی اونو گرفته باشه که امیدوارم همینطور باشه وگرنه اینا چون دستی هستن خیلی تو طبیعت دوام نمیارن

با غصه خوردن تو چیزی تغییر نمیکنه باعث نمیشه عروست زودتر پیدا بشه فقط باعث میشه که امتحانت رو خراب کنی

دیگه اتفاقیه که افتاده ... کاری نمیشه کرد پس غصه خوردن و گریه کردن هم بی فایده است 

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم عروس من تقریبا دو ماهه رفته انقد خوب بود که هنوزم به یادشم ..

حتی همسرم رفته یدونه جفت همون خریده ولی مثل اون نمیشه برام ..

فقط خودمو دلداری میدم میگم حتما یه حکمتی داشته که فرار کرده

عزیزم حس ششم علم غیب نداره که.. ولی انشاالله پیدا میشه نگران نباش.. عروس هلندیت چون دستی هست احتمال ...

مرسی عزیزم مرسی پیامتو که دیدم رفتم درسامو خوندم ولی جاش گوشه قلبم خالیه 💔💔💔💔

آخی عزیزم کاملا درکت میکنم عروس من تقریبا دو ماهه رفته انقد خوب بود که هنوزم به یادشم ..حتی همسرم رف ...

هعی چی بگم وجودم شرحه شرحه شده 💔💔

مرسی عزیزم مرسی پیامتو که دیدم رفتم درسامو خوندم ولی جاش گوشه قلبم خالیه 💔💔💔💔

قربونت خواهش میکنم ❤ انشاالله پیدا میشه نگران نباش اگه نشد هم الکی غصه نخور و خودت رو اذیت نکن پرنده همینه دیگه... شاید حالا یه نفر اونو بگیره و ازش نگهداری کنه❤

قربونت خواهش میکنم ❤ انشاالله پیدا میشه نگران نباش اگه نشد هم الکی غصه نخور و خودت رو اذیت نکن پرنده ...

عزیزم دعا کنید براش هرجا که هست حالش خوب باشه

سلام عزیزم ببخشید اونجا تعطیل شد جوابتو نشد بدم

مرسی تو خوبی؟

راستش ما با بدبختی از تهران رفتیم همون روزای اول،الان مشهدم پیش خونواده همسرمیم😂

امتحانامم مونده که ظاهرا معوقه تا شهریور

مصاحبه دکترام رو هواس

پایان نامم مونده

والا پر.وکسی کلا برام کار نمیکنه،ندارم هیچی که وصل باشه،ولی واسه همسرم یکیش کار میکنه میذارم این زیر برات

امتحان کن ببین بهت جواب میده این

من رو گوشی فقط اینجا رو دارم عملا

سای هاب و گوگل اسکولار و ساینس دایرکت و چت جی پی تی هم هیچ کدوم بالا نمیاد با نت ملی

حتی دیپ سیکم بالا نمیاد

ولی واسه پروپوزال خودتو نگران نکن

ادا درمیارن که زود بدینش

من خودم با تاخیر تحویل دادم هیچی نشد

نهایتا اگه تا آخر تابستون تحویل ندی پورتالتو میبندن،بعد که تحویل بدی دوباره باز میکنن

t.me/proxy?server=62.60.177.140&port=343&secret=FgMBAgABAAfwAwOG4kw63QAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

سلام عزیزم ببخشید اونجا تعطیل شد جوابتو نشد بدممرسی تو خوبی؟راستش ما با بدبختی از تهران رفتیم همون ر ...

سلام عزیزمممم مرسی که به یادم بودی😍❤️

شما دفاع پروپوزال داشتید؟؟ 🥲 من میترسم هنوز حتی کامل ننوشتم

سلام عزیزمممم مرسی که به یادم بودی😍❤️شما دفاع پروپوزال داشتید؟؟ 🥲 من میترسم هنوز حتی کامل ننوشتم

سلام عزیزم

خواهش میکنم

نه

ما فقط تو سامانه آپلود کردیم،بعدش داور دید و تایید کرد

نترس راحته

من خودم دانشجوی دکترای استادم کمکم کرد واسه نوشتنش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه