2777
2789

من دوازدهم رو نخوندم فقط رشته تحربی 

عقد کردم گذاشتم کنار رفتم لاین ارایشگری الان ۳ ساله درامدمم خوبه بد نیس  ولی دوست دارم دیپلممو بگیرم برم دانشگاه  آزاد ی رشته راحت که فقط مدرک داشته باشم  

غیر دولتی شهریش ۲۵ تومانه  بعد نهایی هم هست خیلی سخته نمیدونم چیکار کنم  ارزش داره ادامه بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دانشگاه هم رفتم ولی کاش تا ارشد ادامه میدادم.قطعا تو درآمدم واینا تاثیر نداشت ولی خب باز مدرک داشتم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

تو حیطه خودت بروآموزش ببینن خودت بکش بالا حرفه ای شو درامدت زیادشه 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

درسی که بتونه ازش درآمد داشته باشی و آیندتو بسازی به طور قطع پشیمونی نداره وگرنه وقت تلف کردنه و بهتره بری دنبال یادگیری حرفه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

معلومه که ارزش داره حتی دیپلمم نداری ؟ دو روز دیگه بچتو بخوای ثبت نام کنی بی سواد محسوب میشی کلا وجه خوبی نداره به نظر من حتما ادامه تحصیل بده 

فقط از جنبه علمی اهمیت نداره از خیلی جهات آدم رشد میکنه 

خوندنی که تهی نداشته باشه ارزشی نداره برای درس خوندن یا خیلی باید هوش بالایی داشته باشی که به جایی برسی یا باید سهمیه یا پارتی چیزی داشته باشی به جاش اگه هوش متوسطی داری همون دیپلمو بگیر و کاری که برات خوبه رو ادامه بده

روزای خوب توی راه😎✌🏻